Monuta beste website verzekeringsbranche volgens WUA!

Monuta is voor de vierde keer in vijf jaar tijd de beste verzekeraar in de WUA! Top 100 Beste Website 2015. Met 78 punten heeft Monuta.nl de elfde plek behaald op de ranglijst van de top 100, zeven plaatsen hoger dan in 2014.

In totaal gaven 8.850 respondenten 29.206 websitebeoordelingen over 2971 websites. In het onderzoek is onder andere gekeken naar de eerste indruk, gebruikersbeleving en een totaal oordeel over de website. Monuta behaalde 78 punten, 2 punten meer dan in 2014. In totaal behaalden negen verzekeraars de top 100 van WUA!

Sandra Koopman, Businessmanager Directe Distributie bij Monuta: “Ons geheim? We hebben onszelf beloofd: we doen het iedere dag een stapje beter voor de klant. We gaan extreem veel in gesprek met de klant, letterlijk, we nodigen ze uit op kantoor.”

Deze aanpak wekt waardering bij consumenten, waardoor Monuta branchewinnaar Verzekeringen is en ook dicht de top 10 nadert. Dat is knap omdat tot nu toe retail en travelwebsites de top domineren. Sandra: “We vragen ons continu af: wat ervaart een klant? Daar zitten de verbeterpunten. Dat geeft richting en daadkracht. En het neemt veel discussie weg.”