Rijksoverheid

Het Team Bijzondere Uitvaarten (TBU) werkt nauw samen met de meeste ministeries. Het team is bekend met de protocollen en de interne logistiek waardoor zij efficiënt kan handelen. Vaak organiseert zij niet alleen de uitvaart, maar adviseert en ondersteunt zij ook de afdeling binnen het ministerie. Op deze manier neemt het team alle (operationele) zorgen van de afdeling uit handen, waarbij de opdrachtgever de regie houdt.

Het TBU kan niet alleen binnen het ministerie ondersteunen. Vanwege haar expertise kan zij nabestaanden goed voorlichten en hen de zorgen uit handen nemen, zodat zij zelf tijd en ruimte krijgen om de juiste keuzes te maken en zich te richten op de verwerking van hun verlies.

Naast uitvaarten verzorgt het Team Bijzondere Uitvaarten ook regelmatig herdenkingsbijeenkomsten. Denk hierbij aan het herdenken van een overleden politicus of een (oud) werknemer. Vaak wordt er na het overlijden een speciaal moment georganiseerd. Het is belangrijk dat dit moment perfect is verzorgd. Hierbij kan het TBU ondersteunen. 

Contact

Wilt u weten wat het Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Bleijerveld via 055 - 527 42 77 (dag en nacht bereikbaar, ook voor het melden van een overlijden) of via het contactformulier hieronder.

Naar contactformulier