Ilanit over Monuta

Ilanit medewerker Monuta

Monuta is een organisatie die echt ergens voor staat. Iedere medewerker kan eraan mee werken om dat te realiseren.

Ilanit Roeterd is strategisch inkoper op het hoofdkantoor van Monuta. Zij  zocht een stevige inkoop functie in Apeldoorn en vond deze bij Monuta. Voor Ilanit bij Monuta kwam, werkte ze 6 jaar als senior inkoper bij een professionele inkoop organisatie. Deze leerzame ervaring neemt zij mee naar Monuta waar zij in haar functie als strategisch inkoper kan bijdragen aan de verdere professionalisering van de afdeling inkoop.

In mijn sollicitatiegesprekken werd mij een innovatieve, dynamische en ondernemende baan beloofd. Dat is meer dan waar gebleken!

De rijdende trein
“In mijn sollicitatiegesprekken werd mij een innovatieve, dynamische en ondernemende baan beloofd. Dat is meer dan waar gebleken! Onze afdeling ondergaat een verandertraject waardoor er elke dag vooruitgang wordt geboekt. De verscheidenheid aan inkoopprojecten trekt mij erg. Je bent nooit alleen bezig met het product of dienst dat wordt geleverd. Inkoop heeft met alle facetten van de organisatie te maken.”

Monuta
“Ik ervaar Monuta als een laagdrempelige organisatie. Je loopt makkelijk bij elkaar binnen om even te sparren en er wordt naar je geluisterd wanneer je mogelijkheden voor verbetering ziet. In mijn eerste werkweek kwam de directeur uitvaartzorg langs om te vragen hoe ik de eerste week ervaren had. Zo’n persoonlijke benadering waardeer ik enorm. Daarnaast is Monuta constant bezig om zichzelf te ontwikkelen en te vernieuwen, dingen worden niet automatisch meer gedaan zoals het altijd ging.”

Goede ideeën?
“Wat ik belangrijk vind om mee te geven aan werkzoekenden is: laat je niet afschrikken door de branche waarin Monuta werkzaam is. We zijn een ‘gewoon’ bedrijf en er wordt onderling veel lol gemaakt en hard gewerkt. Realiseer je dat Monuta een organisatie is die echt ergens voor staat. Iedere medewerker kan eraan mee werken om dat te realiseren.”