Voor de notaris

Het klinkt misschien vreemd, maar een notaris en een uitvaartverzorger hebben veel raakvlakken in het dagelijkse werk. De notaris stelt een testament op en bij Monuta kunnen mensen hun laatste wensen vastleggen met Monuta Uitvaartwens. Wil iemand er zeker van zijn dat de wensen worden uitgevoerd, dan kan hij of zij dit weer in een testament vastleggen bij de notaris.

Speciaal voor deze samenwerking bedacht Monuta het Convenant notariaat en uitvaart. In dit document leggen we vast dat het kantoor en Monuta elkaar aanbevelen bij klanten. Het aanbevelen van elkaar geeft een mooie aanvulling van de eigen dienstverlening. Daarnaast ontwikkelde Monuta een formulier waarmee mensen gemakkelijker een verklaring van erfrecht kunnen aanvragen. De begeleidende brief en het formulier kun je printen op eigen briefpapier.

Hoe werkt het? 

Monuta verwijst klanten op verschillende manieren: vanuit Monuta Nazorgservice en via onze website. De getekende convenanten nemen wij op in onze database. Is een klant van ons op zoek naar een notaris, dan verschijnt in elk postcodegebied de notaris waar we mee samenwerken. Van de notaris verwachten we hetzelfde. Zo versterken we elkaar.

Meer informatie? 

Er is altijd een relatiebeheerder in de buurt voor een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak via telefoonnummer 0800 - 023 05 50 (gratis).