Voor de zorg

Monuta is specialist op het gebied van uitvaartzorg en -verzekeringen. Naast onze expertise hebben wij voor de zakelijke markt een aanvullend aanbod.

Facilitaire ondersteuning

 De verzorging van overledenen is één van onze kerntaken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de laatste zorg of het beheer van het interne mortuarium over te nemen. We delen onze kennis en ervaring graag. Daarom geven wij ook advies bij het instellen van een intern protocol. Maar ook praktisch advies bij renovatie en nieuwbouw als het gaat om de inrichting van en routing binnen een mortuarium is een mogelijkheid.

Financiële zekerheid 

Monuta heeft een uitgebreid pakket uitvaartverzekeringen, waardoor we mogelijkheden hebben om een verzekering op basis van collectiviteit af te spreken. Zowel uw klanten als medewerkers kunnen dan voordeel krijgen op uitvaartverzekeringen van Monuta.

We kunnen uiteraard ook afspraken maken op het gebied van uitvaartzorg. U kunt denken aan personeelsvoordelen. En voor bewoners een uitvaart op maat volgens huisprotocol. Daarnaast bieden we de Monuta Indicatie-uitvaart, een mogelijkheid voor zorgmanagers om een uitvaart te regelen voor een bewoner die hier zelf de middelen niet voor heeft.

Monuta Workshop 

De insteek van de Monuta Workshop is samenzijn. Samen met familieleden en/of vrijwilligers kunnen bewoners/klanten van een drankje genieten, een interessante lezing bijwonen en aan een creatieve activiteit deelnemen. De opzet van het programma stemmen we af met de activiteitenbegeleider. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie? 

De relatiebeheerder in de buurt geeft graag antwoord op alle vragen. Maak een afspraak via telefoonnummer 0800 - 023 05 50 (gratis).