Gedenkplaats

Richt met deze gratis service van Monuta zelf een online gedenkplaats in voor uw dierbare overledene.

Overleden personen gedenken

Wanneer een dierbaar persoon is overleden, kan het belangrijk zijn om een blijvende herinnering aan hem of haar te creëren. Monuta maakt dat mogelijk met Monuta Gedenkplaats. Dit is een digitale, persoonlijke gedenkplaats die u gratis mag gebruiken. Hier kunt u een persoonlijke nagedachtenis van overleden personen aanmaken. Dit kan u helpen om afscheid van iemand te nemen en het verlies te verwerken. Zo creëert u een mooie en blijvende herinnering.

Nabestaanden delen gedachten over overleden persoon

Het beheer van de gedenkplaats wordt gedaan door (één van de) nabestaanden van de overleden persoon. Er kunnen gemakkelijk foto's en filmpjes worden toegevoegd die nabestaanden willen delen met elkaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om teksten te plaatsen over de overleden persoon en over de uitvaart. Bezoekers kunnen deze bekijken en een reactie achterlaten. Nabestaanden kunnen zo de herinnering, het verdriet, maar ook mooie woorden delen met hun omgeving. Dit kan een belangrijke stap zijn om het verlies te kunnen verwerken.

De herinnering blijft met Monuta Gedenkplaats

De herinnering aan een overleden persoon blijft met Monuta Gedenkplaats. Maar het kan best lastig zijn om zelf een gedenkplaats te maken. U kunt dit natuurlijk met uw naasten doen om gezamenlijk herinneringen op te halen, foto's uit te zoeken en deze op de Gedenkplaats te plaatsen. Daarnaast kunt u een fictief voorbeeld bekijken, dat u misschien kan helpen om een start te maken met het creëren van een gedenkplaats van uw overleden dierbare.

 

Ga naar Monuta Gedenkplaats