Bloemen geven bij een uitvaart

Wilt u bloemen geven bij een uitvaart? U kunt via onze website een bloemstuk bestellen. De bloemen worden bezorgd op de locatie die u wilt, bijvoorbeeld de locatie van de begrafenis of crematie of op het adres van de nabestaanden.

Voordat u bloemen gaat bestellen

Het is handig om eerst op de rouwkaart of in de advertentie te kijken. Soms staat er bijvoorbeeld ‘Geen bloemen', dan kunt u ook beter geen bloemstuk bestellen voor de begrafenis of crematie. Soms staat er een bepaalde kleur of soort bloemen aangegeven. Laat dan een boeket of arrangement in die kleur of soort bezorgen. Als u het bloemstuk meeneemt naar het uitvaartcentrum, de kerk of een andere locatie, dan kunt u altijd aan de uitvaartverzorger vragen waar u de bloemen neer mag leggen.

Tijdens de begrafenis of crematie worden bloemen van de directe familie meestal op de kist gelegd en liggen de boeketten en kransen van anderen rondom de kist of een andere speciaal aangewezen plek.

Wilt u de nabestaanden bloemen geven bij de uitvaart om ze te laten weten dat u aan hen denkt? Klik dan hier om een boeket te bestellen.

Bloemen bestellen om te geven bij een uitvaart