Plaats rouwadvertenties met Rouwbericht

Afscheid nemen is heel persoonlijk. Als er iemand in uw omgeving overlijdt zijn rouwadvertenties heel belangrijk. Zo kunt u als familie, vrienden of collega's een persoonlijke laatste groet brengen aan uw dierbare. Daarnaast ervaren de nabestaanden advertenties als steun tijdens hun periode van rouw.

U kunt rouwadvertenties gemakkelijk zelf maken en automatisch laten plaatsen in uw krant met Monuta rouwbericht. Op de website kunt u kiezen uit verschillende stijlen en afbeeldingen voor rouwadvertenties. En u vindt er ook voorbeelden van tekst voor een rouwadvertentie. U kunt natuurlijk ook uw eigen foto's of teksten gebruiken in een rouwadvertentie.

Voor wie? 

Iedereen kan gebruikmaken van Monuta Rouwbericht. U kunt als nabestaande met een advertentie uw rouw uiten. Maar ook vrienden of collega's maken gemakkelijk rouwadvertenties op de website. Dit gaat in vijf eenvoudige stappen. U kiest de krant en het soort rouwadvertentie, zodat deze altijd op de juiste breedte wordt weergegeven. Daarna kunt u in de volgende stappen de rouwadvertentie persoonlijk invullen met een bepaalde achtergrond en andere mogelijkheden.

Rouwadvertenties maken met Monuta Rouwbericht is gratis 

De service van Monuta Rouwbericht kost niets. U betaalt alleen plaatsingskosten voor rouwadvertenties. De kosten ziet u direct als u de rouwadvertentie maakt. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal of creditcard. Meer informatie? Kijk dan op monuta.nl/rouwbericht.

Vragen over Rouwbericht en het plaatsen van rouwadvertenties? Onze helpdesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via (055) 527 42 49 of via rouwbericht@monuta.nl.