ballon

Sterrenkindje

Het overlijden van een baby rond de zwangerschap is een heel ingrijpende gebeurtenis. Blijde verwachting en verdriet liggen dan ineens heel dicht bij elkaar. Toekomstdromen worden blijvende herinneringen. Het zijn momenten die we ons hele leven in ons hart meedragen. Net als het afscheid. Een mensje-waardig afscheid waar Sterrenkindje graag aan bij wil dragen.

Sterrenkindje maakt uit liefde en met liefde een klein afscheidswiegje voor je overleden baby. Dit kan helemaal volgens jouw wensen. We bekleden een rieten mandje net als het wiegje thuis. Met een zacht matrasje, kussen, dekentje en lakentjes. Zo kun je je kindje liefdevol toestoppen. We kunnen ook de naam van je baby of bijvoorbeeld een groet op het bovenlakentje borduren. Dit maakt het afscheidswiegje voor je baby heel persoonlijk. De harde bedekking van het afscheidswiegje is met stof bekleed. Deze sluiten we met bijpassende linten. Het wiegje is geschikt voor begraven en cremeren.

Sterrendekentje
Voor levenloos geboren baby's heeft Sterrenkindje kleine sterrendekentjes. Hierin kunnen ook de allerkleinsten gekoesterd worden. Deze stervormige dekentjes zijn zacht gevuld. Meerdere laagjes babystoffen omarmen symbolisch je kindje. Het sterrendekentje is een waardige omhulling waarin je je kindje bijvoorbeeld mee naar huis kunt nemen.

Afscheidswiegjes en sterrendekentjes leveren wij met een bijpassend herinneringssterretje. Hierin kun je tastbare herinneringen aan je baby bewaren. Alle producten maken we met betrokkenheid en handmatig in ons eigen atelier. Ze zijn met de grootste zorg voor detail afgewerkt.

Voor meer praktische informatie en foto's van alle mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Mari Jonker
e-mail: info@sterrrenkindje.nl
telefoon: 06-14701737
www.sterrenkindje.nlĀ