Gratis Monuta Bewust

De periode na overlijden is een emotionele tijd waarin veel keuzes moeten worden gemaakt. Maar wist u dat u veel keuzes al eerder kunt maken? Monuta helpt u hier graag bij. Met Monuta Bewust bent u verzekerd van onze hulp. Wij staan graag voor u klaar.

Het is geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het verstandig om nu al over uw uitvaart na te denken. Alleen u weet hoe uw uitvaart er uit moet zien. Zo weten uw nabestaanden later welke keuzes zij moeten maken en neemt u hen de zorg uit handen.

Leg eenvoudig uw wensen vast
U kunt uw wensen op verschillende manieren vastleggen bij Monuta. Dit kan bijvoorbeeld in het Monuta Uitvaartwensformulier. Dit formulier leidt u langs alle onderdelen van de uitvaart. Op onze website kunt u online uw wensen vastleggen of een uitvaartwensenformulier opvragen.

€ 250,- korting op uw uitvaart
Als u zich inschrijft bij Monuta Bewust ontvangt u € 250,- korting op uw uitvaart als Monuta uw uitvaart verzorgt. Heeft u een verzekering afgesloten bij Monuta? Dan is het mogelijk dat de korting niet van toepassing is, bekijk onderaan deze pagina de voorwaarden of lees de veelgestelde vragen.

Schrijf nu gratis in!
Wilt u gratis profiteren van de voordelen van Monuta Bewust? Klik dan hier voor het aanvraagformulier . Uw partner is hiermee ook meteen verzekerd van de voordelen van Monuta Bewust. U ontvangt binnen twee weken uw waardecertificaat en heeft vanaf dat moment recht op alle voordelen van Monuta Bewust.

De voordelen van Monuta Bewust

  • € 250,- korting op de uitvaartnota, als uw partner of u zelf overlijdt.
  • Gratis vastleggen van uw wensen in Monuta Uitvaartwens.
  • Persoonlijk advies op het gebied van uitvaartzorg.
  • Digitale nieuwsbrief met actuele onderwerpen.
  • Informatie over Monuta bij u in de buurt.

De voorwaarden

  • De uitvaart wordt geheel door Monuta verzorgd.
  • De korting van € 250,- geldt alleen voor de persoon vermeld op het certificaat. Per persoon kan er slechts één certificaat worden uitgegeven en de maximale korting per persoon is € 250,-.
  • De partner en/of eventuele kinderen kunnen zich, mits woonachtig op hetzelfde adres, gratis inschrijven bij Monuta Bewust en ontvangen ook een certificaat op naam.
  • De korting van € 250,- is niet van toepassing in combinatie met een ander lidmaatschap van Monuta.


Veelgestelde vragen

Ik heb mij ingeschreven bij Monuta Bewust en heb een pakketverzekering of wil graag een pakketverzekering (een verzekering in diensten en producten) bij Monuta afsluiten, kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Uw inschrijving bij Monuta Bewust is ook geldig in combinatie met een pakketverzekering. De korting van maximaal € 250,- wordt echter alleen in mindering gebracht op de uitvaartnota als de uitvaartkosten hoger zijn dan de waarde van het pakket.

Als ik mij inschrijf bij Monuta Bewust, hebben mijn partner en/of kinderen dan ook recht op de korting van € 250,-?

Zowel uw partner als kinderen kunnen zich gratis inschrijven bij Monuta Bewust en hebben dan ook recht op maximaal € 250,- korting op de kosten van de uitvaart. Zij moeten hiervoor wel op hetzelfde adres als uzelf wonen.

Ik heb mij ingeschreven bij Monuta Bewust, maar ben het certificaat kwijtgeraakt. Heb ik nog wel recht op de voordelen van Monuta Bewust?

Ja, u heeft recht op alle voordelen van Monuta Bewust. U staat namelijk geregistreerd in het systeem van Monuta.

Ik heb mij in het verleden al bij een ander lidmaatschap van Monuta ingeschreven of een ander waardecertificaat ontvangen. Kan ik in dat geval van beide kortingen gebruikmaken?

Nee, dat is niet mogelijk. U kunt slechts gebruikmaken van een kortingsvorm van één lidmaatschap, dus bijvoorbeeld Monuta Bewust. De korting van € 250,- is dus niet van toepassing in combinatie met een ander lidmaatschap of waardecertificaat van Monuta.