Monuta Nieuwegein

Uitvaart Nieuwegein

Twee Monuta vestigingen in Nieuwegein
Voor het regelen van een uitvaart in Nieuwegein kunt u terecht bij Monuta. U vindt in Nieuwegein twee vestigingen met professionele uitvaartverzorgers. Zij kunnen u helpen bij het regelen van een uitvaart in Nieuwegein en zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden voor een uitvaart.

Monuta Bas Poelstra
Monuta Bas Poelstra verzorgt voor iedereen een uitvaart op maat. Met zijn open houding en luisterend oor regelt hij een uitvaart samen met de nabestaanden, maar de wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal.
''Een persoonlijke benadering is vanzelfsprekend'' vindt Bas, die al meer dan 12 jaar werkzaam is in de uitvaartbranche.
''Hiermee valt of staat alles''. 

Monuta Bas Poelstra - Uitvaartverzorger in Nieuwegein

Monuta Bas Poelstra
Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
baspoelstra@monuta.nl
030 – 88 933 52

Bekijk de website

 

Crematorium Noorderveld
Naast de gemeentelijke begraafplaats aan de rand van Nieuwegein-Noord ligt het Monuta Crematorium Noorderveld. In 2011 is het crematorium grondig gerenoveerd en voldoet het aan de eisen van deze tijd. De landelijke omgeving, met veel groen en water zorgt voor een natuurlijke rust.

Crematorium Noorderveld - Monuta Nieuwegein

Crematorium Noorderveld
Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
noorderveld@monuta.nl
030 - 604 42 35

Bekijk de website


Neem gerust contact op met de medewerkers van onze vestigingen in Nieuwegein om alle mogelijkheden voor een uitvaart  te bespreken. Ook als u niet of elders verzekerd bent, regelt Monuta uw uitvaart zoals u dat wilt.