Monuta Bewust: de zorg uit handen nemen

De periode direct na een overlijden is vaak moeilijk voor uw nabestaanden. Het is een emotionele tijd waarin zij veel keuzes moeten maken, maar wist u dat u zelf veel keuzes al eerder kunt maken?

Alleen u weet immers hoe uw uitvaart er uit moet zien. Daarom is het verstandig om nu al over uw uitvaart na te denken. Zo weten uw nabestaanden later welke keuzes zij moeten maken en neemt u voor een deel hen de zorg uit handen. Monuta helpt u hier graag bij. Wij geven advies, brengen u op ideeën en bieden u de mogelijkheid uw wensen gratis vast te leggen. Met Monuta Bewust bent u verzekerd van onze hulp. Wij staan graag voor u klaar.

Schrijf u nu in

Leg eenvoudig uw wensen vast

U kunt uw wensen op verschillende manieren vastleggen bij Monuta. Dit kan bijvoorbeeld in het Monuta Uitvaartwensformulier. Dit formulier leidt u langs alle onderdelen van de uitvaart. Het formulier stuurt u kosteloos naar ons op. Wij werken uw wensen zorgvuldig uit en sturen u een keurig overzicht terug. Daarnaast leggen wij uw wensen online vast in een beveiligde omgeving.

Met uw persoonlijke inlogcode heeft u altijd toegang tot uw gegevens en kunt u uw wensen gemakkelijk aanpassen, zo vaak u wilt. Uiteraard kunnen wij uw gegevens ook voor u aanpassen. U hoeft ons alleen maar te bellen of te mailen. Wij helpen u graag.
 
Op onze website kunt u ook zelf online uw wensen vastleggen of een uitvaartwensenformulier aanvragen.

Uw wensen altijd beschikbaar 

Zijn uw wensen eenmaal vastgelegd bij Monuta, dan is het straks voor uw nabestaanden makkelijker om de uitvaart vorm te geven. Dit geeft u een geruststellend gevoel. Het vastleggen van uw uitvaartwensen verplicht u en uw nabestaanden tot niets.

€ 250,- korting op uw uitvaart

Ook op financieel gebied kunt u uw nabestaanden helpen. Als u zich inschrijft bij Monuta Bewust ontvangen zij € 250,- korting op de uitvaartnota als Monuta uw uitvaart verzorgt. Voor een inschrijving bij Monuta Bewust betaalt u eenmalig € 25,-. Schrijft uw partner zich ook in? Dan is de inschrijving voor uw partner gratis. Bekijk hier de voorwaarden.

Schrijf u nu in!

Wilt u profiteren van de voordelen van Monuta Bewust? Klik dan hier voor het aanvraagformulier. U ontvangt binnen enkele weken uw waardecertificaat en heeft vanaf dat moment recht op alle voordelen van Monuta Bewust.

De voordelen van Monuta Bewust

  • € 250,- korting op de uitvaartnota.
  • Gratis vastleggen van uw wensen in Monuta Uitvaartwens.
  • Gratis en persoonlijk advies op het gebied van uitvaartzorg.
  • Digitale nieuwsbrief met actuele onderwerpen.
  • Informatie over Monuta bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen over Monuta Bewust

Ik heb mij ingeschreven bij Monuta Bewust en heb een pakketverzekering of wil graag een pakketverzekering (een verzekering in diensten en producten) bij Monuta afsluiten, kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Uw inschrijving bij Monuta Bewust is ook geldig in combinatie met een pakketverzekering. De korting van maximaal € 250,- wordt echter alleen in mindering gebracht op de uitvaartnota als de uitvaartkosten hoger zijn dan de waarde van het pakket.

Als ik mij inschrijf bij Monuta Bewust, hebben mijn partner en/of kinderen dan ook recht op de korting van € 250,-?

Zowel uw partner als kinderen kunnen zich gratis inschrijven bij Monuta Bewust en hebben dan ook recht op maximaal € 250,- korting op de kosten van de uitvaart. Zij moeten hiervoor wel op hetzelfde adres als uzelf wonen.

Ik heb mij ingeschreven bij Monuta Bewust, maar ben het certificaat kwijtgeraakt. Heb ik nog wel recht op de voordelen van Monuta Bewust?

Ja, u heeft recht op alle voordelen van Monuta Bewust. U staat namelijk geregistreerd in het systeem van Monuta.

Ik heb mij in het verleden al bij een ander lidmaatschap van Monuta ingeschreven of een ander waardecertificaat ontvangen. Kan ik in dat geval van beide kortingen gebruikmaken?

Nee, dat is niet mogelijk. U kunt slechts gebruikmaken van een kortingsvorm van één lidmaatschap, dus bijvoorbeeld Monuta Bewust. De korting van € 250,- is dus niet van toepassing in combinatie met een ander lidmaatschap of waardecertificaat van Monuta.