Uitvaartverzekering voor een multiculturele uitvaart

Monuta regelt voor iedereen een passende uitvaart. Ook als u rituelen of gebruiken vanuit uw geloofsovertuiging een plek wilt geven tijdens het afscheid. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten voor verschillende culturen en de gebruiken die daarbij horen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een ruimte voor rituele bewassing regelen. En voor een uitvaart in het buitenland kunnen wij de balseming verzorgen als dat nodig is. Maar ook de juiste kist en vervoer naar Schiphol. Daarnaast kunt u altijd rekenen op persoonlijke begeleiding van de uitvaartverzorger van Monuta, ook na de uitvaart. Lees hier meer over multiculturele uitvaarten.

Multiculturele Uitvaartverzekering

  • Kapitaalverzekering
  • Nabestaanden kunnen het verzekerde bedrag vrij besteden
  • Het verzekerd bedrag is ook te besteden aan kosten voor een uitvaart in het buitenland

U bepaalt zelf het verzekerd bedrag voor de uitvaart.


Kies voor de Monuta Uitvaart Geld-verzekering

Om uw wensen voor een multiculturele uitvaart binnen of buiten Nederland financieel mogelijk te maken is er de Uitvaart Geld-verzekering. Dit is een kapitaal uitvaartverzekering waarbij u zelf de hoogte van het verzekerde bedrag bepaalt. De uitvaartkosten worden verrekend met dit geldbedrag.

Bereken eenvoudig en snel uw premie voor een uitvaartverzekering. U kunt dan ook direct de verzekering online afsluiten. Of neem contact met ons op om telefonisch de verzekering af te sluiten. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het terugbel-formulier in.

Lees meer over de Uitvaart Geld-verzekering. U kunt ook in één keer uw kapitaal uitvaartverzekering regelen met een koopsom uitvaartverzekering.

Bereken uw premie           

           Bel mij terug

 

Uitvaartkosten

Een uitvaart is persoonlijk en voor iedereen anders, de prijs is daarom ook voor iedereen anders. Wilt u weten wat uw uitvaart gaat kosten? Met de uitvaartkostenmeter kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn voor een uitvaart volgens uw wensen. Aan de hand van hiervan kunt u ook de uitvaartverzekering kiezen die het beste bij u past.

Uitvaartkostenmeter

Contact

Wilt u meer weten over onze uitvaartverzekeringen? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer
0800 - 022 22 92 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur). U kunt ook ons vragen om u terug te bellen. U kunt ook contact opnemen met uw eigen verzekeringsadviseur.

 

Aanvullende informatie

 

Algemene voorwaarden verzekering

Lees alles over onze advieskosten in ons dienstverleningsdocument.

Premie 
Als u de Uitvaart Geld-verzekering online afsluit, betaalt u premie tot een leeftijd van 85 jaar. Wilt u liever premie betalen tot een leeftijd van 65 jaar? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer
0800 – 022 22 92. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur. 

Voor meer onafhankelijke informatie over financiële zaken kunt u terecht op Wijzeringeldzaken.nl. Dit is een platform dat het financiële inzicht van consumenten wil vergroten.