Wie betaalt jouw uitvaart

Wie betaalt jouw uitvaart? Je partner, je zoon of dochter? Je wilt niet dat je nabestaanden zich zorgen maken over de kosten van jouw uitvaart. Voorkom onverwachte kosten met een uitvaartverzekering van Monuta. 

Snel geregeld

Bereken je premie en kies voor de uitvaartverzekering die het beste bij jou past. De verzekering sluit je zelf eenvoudig binnen enkele minuten af.

Voordelen

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Gratis je uitvaartwensen vastleggen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week deskundige hulp en advies
  • Landelijke dekking met 130 uitvaart centra

Voordelige pakket- of geldverzekering

Je kunt kiezen voor een voordelige pakketverzekering waarbij Monuta de uitvaart verzorgt. Het verzekeren van een geldbedrag is ook mogelijk. Je nabestaanden kunnen dan met dit bedrag jouw uitvaart vormgeven.

Uitvaartkosten

Bereken met de uitvaartkostenmeter snel en eenvoudig wat de kosten zijn voor een uitvaart volgens jouw wensen. Aan de hand hiervan kun je zelf de verzekering kiezen die het best bij jou past.

 

Wil je meer weten over onze overlijdensverzekeringen? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur). Je kunt ook ons vragen om terug te bellen. Je kunt ook terecht bij je eigen verzekeringsadviseur.

Uitvaartverzekering met of zonder advies?

Op deze website vind je de informatie die je nodig hebt om te kunnen beslissen welke uitvaartverzekering bij jou past. Voor het afsluiten van een overlijdensverzekering kun je ook advies aan ons vragen.  Een telefonisch advies kost € 24,-. Je kunt het advies in één keer betalen of gespreid. Dan worden de advieskosten over 24 termijnen verdeeld en wordt het toegevoegd aan de maandpremie. Sluit je telefonisch of via onze website een verzekering af zonder advies van ons, dan betaal je geen advieskosten. Lees ook meer over advieskosten in ons dienstverleningsdocument.

Voor meer onafhankelijke informatie over financiële zaken kun je terecht bij Wijzeringeldzaken.nl. Dit is een platform dat het financiële inzicht van consumenten wil vergroten.