Uitvaartcentrum

0118 - 412 760 24/7 bereikbaar

Monuta Adrienne Klein staat dag en nacht voor u klaar wanneer u een uitvaart moet regelen op Walcheren. Wij zullen steeds, en dat geldt voor alles, uitleg geven en uw vragen beantwoorden. Zo kunt u de beste keuze maken. We hebben elke dag tot de dag van de uitvaart contact. U kunt ons altijd bellen en mailen.

Team Monuta Adrienne Klein

Monuta Adrienne Klein werkt met een vast team van uitvaartverzorgers . Omdat we persoonlijk contact heel belangrijk vinden, streven we ernaar dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Deze uitvaartverzorger neemt met u in de dagen voor het afscheid een aantal zaken door, zoals het rouwdrukwerk, de uitvaartlocatie, de plechtigheid zelf en het rouwvervoer. Daarbij kunnen we alles regelen, zoals u dat graag wilt. U kunt ons dag en nacht bellen, wanneer u wilt dat wij helpen om een uitvaart te regelen op Walcheren: 0118 – 41 27 60.

Uitvaartcentra op Walcheren

Monuta Adrienne Klein heet u van harte welkom in een van de uitvaartcentra. U kunt bij ons terecht in Vlissingen in het uitvaartcentrum De Voorzorg. En in Middelburg beschikken wij over het uitvaartcentrum Adagio. 

 Uitvaartcentrum De VoorzorgUitvaartcentrum Adagio