Uitvaartcentrum in Vlissingen - De Voorzorg

0118 - 412 760 24/7 bereikbaar

Wanneer iemand is overleden, is het uitvaartcentrum in de dagen tot de uitvaart een belangrijke plek. Het is vaak de plaats waar de overledene wordt opgebaard en de nabestaanden bij hun geliefde kunnen zijn. Het is ook de plek waar een afscheidsbijeenkomst wordt gehouden, verhalen worden verteld, muziek wordt geluisterd en foto’s worden vertoond. Tenslotte biedt het ruimte voor de condoleance, de ontmoeting met elkaar om elkaar tot steun te zijn.

Uitvaartcentrum De Voorzorg biedt een vriendelijke, warme omgeving, waar u zich thuis zult voelen. Wíj zullen u onze gastvrijheid bieden zodat ú tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw geliefde.

Alles op één locatie in ons eigen uitvaartcentrum in Vlissingen

Monuta Adrienne Klein heeft een eigen uitvaartcentrum in Vlissingen. Doordat we ook opbaarmogelijkheden bieden en de begraafplaats op loopafstand is, vindt u bij ons alles op één locatie. Het is wel zo fijn om zelf niet te hoeven reizen en ook uw dierbare hoeven we dan niet over te brengen. Bij ons is het mogelijk om de condoleance te laten plaatsvinden. Ligt Vlissingen niet bij u in de buurt? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum in Middelburg.

Dan maken we graag gebruik van onze goede contacten met een uitvaartcentrum in Middelburg, Veere of waar u dat wilt. Voor het afscheid kunt u ook kiezen voor een bijzondere uitvaartlocatie, zoals de kerk waar uw dierbare vaak kwam, de kantine van zijn of haar sportclub of intiem en sfeervol thuis. Wij maken het graag voor u mogelijk.  

Afscheidsbijeenkomst, condoleance en koffiekamer

De Voorzorg leent zich uitstekend voor een afscheidsbijeenkomst. De aularuimte is huiselijk (er is plek voor maximaal 100 mensen) en warm. We hebben de mogelijk om muziek af te spelen en foto’s en/of video’s te laten zien via een beamer. U heeft in ons uitvaartcentrum alle tijd om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Mocht de afscheidsdienst iets langer duren dan gepland, dan rekenen wij hier geen extra kosten voor. Een persoonlijk afscheid staat bij ons centraal.

 

Onze familiekamers Eb en Vloed

Familiekamer: afscheid op ieder gewenst moment

Ons uitvaartcentrum in Vlissingen heeft twee familiekamers waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. De kamers hebben de namen ‘Eb en Vloed’ en zijn in deze sfeervolle stijl ingericht. De kamer mag verder ingericht worden met persoonlijke spullen. Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze twee kamers, dan krijgt u een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in ons uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer met persoonlijke spullen inrichten. Er is een keuken en toiletruimte aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Wij waren samen de zee en het strand, ontmoetten elkaar op de ragfijne rand, de vloedlijn van ons samenspel…”

 

 

 

 

Ontvangkamer

In onze modern ingerichte ontvangkamer in ons uitvaartcentrum, heeft u een ruimte tot beschikking waar u zich voor de aanvang van de uitvaartplechtigheid met de directe nabestaanden even kunt terugtrekken en samen kunt zijn.

Opbaren kan bij ons of thuis

Het opbaren van een overledene kan in ons eigen uitvaartcentrum in Vlissingen aan de Industrieweg. Maar afscheid nemen kan ook thuis in een vertrouwde omgeving. We kunnen uw dierbare thuis opbaren in een kist of op bed. Iedere dag komt uw uitvaartverzorger in overleg met de nabestaanden even kijken of alles goed gaat. Is Vlissingen te ver voor u? Dan zoeken we samen een opbaarlocatie of uitvaartcentrum bij u in de buurt. Ook in de gemeenten Middelburg en Veere hebben we goede contacten om een opbaring te kunnen verzorgen.

Andere locaties kunnen natuurlijk ook

Een afscheid hoeft niet per se plaats te vinden in ons uitvaartcentrum in Vlissingen. Er zijn nog vele andere opties. Hiervoor geven we u graag suggesties. Wij zijn in principe werkzaam in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Wilt u graag dat het afscheid elders in ons land plaatsvindt, bijvoorbeeld omdat uw dierbare oorspronkelijk uit de Randstad kwam? Ook dan kunnen wij het afscheid verzorgen en gaan we voor u op zoek naar de lokale mogelijkheden.

Catering naar keuze mogelijk

Bij een uitvaart denkt iedereen al snel aan koffie of thee met een plak cake. Dat is nog steeds mogelijk, maar er kan zoveel meer. Denkt u maar aan verschillende soepen en verse broodjes. Maar u kunt ook kiezen voor de Zeeuwse bolus van een lokale bakker, een luxe high tea of een buffet. Het een en ander is uiteraard ook afhankelijk van het budget, uw wensen en het tijdstip van de uitvaart. Hieronder denken we graag met u mee. Maar het is goed om te weten dat we in ons uitvaartcentrum een ruime keuze kunnen bieden. Kiest u voor een andere locatie in bijvoorbeeld Middelburg of Veere, dan zorgen we ervoor dat ook daar de catering naar wens is. Voor andere locaties kunt u denken aan Hotel Van der Valk in Middelburg.

Een afscheid met een goed gevoel

Wij zetten ons er met hart en ziel voor in dat ons uitvaartcentrum in Vlissingen een plek is waar u tot rust kan komen en waar u zichzelf kan zijn. Het is een plek met een warme uitstraling, waar gastvrijheid de sfeer bepaalt. We ontvangen u er graag. Uiteraard zullen we u met dezelfde inzet helpen wanneer u bijvoorbeeld kiest voor thuisopbaring of een andere locatie waar de plechtigheid plaatsvindt.  

Wilt u meer weten? Of wilt u eens kennismaken met ons of ons uitvaartcentrum in Vlissingen bekijken? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.