Uitvaartcentrum in Middelburg - Adagio

0118 - 412 760 24/7 bereikbaar

Wanneer iemand is overleden, is het uitvaartcentrum in de dagen tot de uitvaart een belangrijke plek. Het is vaak de plaats waar de overledene wordt opgebaard en de nabestaanden bij hun geliefde kunnen zijn. Het is ook de plek waar een afscheidsbijeenkomst wordt gehouden, verhalen worden verteld, muziek wordt geluisterd en foto’s worden vertoond. Tenslotte biedt het ruimte voor de condoleance, de ontmoeting met elkaar om elkaar tot steun te zijn. Uitvaartcentrum Adagio biedt een vriendelijke, warme omgeving, waar u zich thuis zult voelen. Wíj zullen u onze gastvrijheid bieden zodat ú tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw geliefde.

Alles op één locatie in ons eigen uitvaartcentrum 

Monuta Adrienne Klein heeft een eigen uitvaartcentrum in Middelburg. Doordat we ook opbaarmogelijkheden bieden en de begraafplaats en het crematorium zeer dichtbijgelegen zijn, vindt u bij ons alles op één locatie. Het is wel zo fijn om zelf niet te hoeven reizen en ook uw dierbare hoeven we dan niet over te brengen. Bij ons is het mogelijk om de condoleance te laten plaatsvinden. Behalve in Middelburg beschikken wij ook over een eigen uitvaartcentrum in Vlissingen. Wanneer de opbaring in de gemeente Veere moet plaatsvinden of elders, maken we gebruik van onze goede contacten om de opbaring voor u te verzorgen. Voor het afscheid kunt u ook kiezen voor een bijzondere uitvaartlocatie, zoals de kerk waar uw dierbare vaak kwam, de kantine van zijn of haar sportclub of intiem en sfeervol thuis. Wij maken het graag voor u mogelijk.

Afscheidsbijeenkomst, condoleance en koffiekamer

 

Adagio leent zich uitstekend voor een afscheidsbijeenkomst. De aularuimte is huiselijk (er is plek voor ongeveer 130 mensen) en warm. We hebben de mogelijk om muziek af te spelen en foto’s en/of video’s te laten zien via een beamer. U heeft in ons uitvaartcentrum alle tijd om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Mocht de afscheidsdienst iets langer duren dan gepland, dan rekenen wij hier geen extra kosten voor. Een persoonlijk afscheid staat bij ons centraal.

  

Familiekamer: afscheid op ieder gewenst moment

Ons uitvaartcentrum in Middelburg heeft een familiekamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. De kamer is sfeervol ingericht en mag verder ingericht worden met persoonlijke spullen. Wanneer u gebruik wilt maken van deze kamer, dan krijgt u een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in ons uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Er is een keuken en toiletruimte aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

 

Opbaren kan bij ons of thuis

Het opbaren van een overledene kan in ons eigen uitvaartcentrum in Middelburg aan de Buitenhovelaan. Maar afscheid nemen kan ook thuis in een vertrouwde omgeving. We kunnen uw dierbare thuis opbaren in een kist of op bed. Iedere dag komt uw uitvaartverzorger in overleg met de nabestaanden even kijken of alles goed gaat.

 

Andere locaties kunnen natuurlijk ook

Een afscheid hoeft niet per se plaats te vinden in ons uitvaartcentrum in Middelburg. Er zijn nog vele andere opties. Hiervoor geven we u graag suggesties. Wij zijn in principe werkzaam in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere. Wilt u graag dat het afscheid elders in ons land plaatsvindt, bijvoorbeeld omdat uw dierbare oorspronkelijk uit de Randstad kwam? Ook dan kunnen wij het afscheid verzorgen en gaan we voor u op zoek naar de lokale mogelijkheden.

 

Persoonlijk rouwdrukwerk

Bij het regelen van een uitvaart hoort ook het maken van een rouwkaart. U vertelt met deze kaart aan de mensen in uw omgeving dat uw dierbare is overleden. Ook kunt u ze op deze manier uitnodigen voor de uitvaart. Samen kunnen we de kaart persoonlijk maken door bijvoorbeeld een mooie tekst of eigen foto van een bijzondere plek op Walcheren te kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van een persoonlijke rouwkaart.

 

Invulling van de plechtigheid

Een waardige afscheidsbijeenkomst voor de begrafenis of crematie is van onschatbare waarde om na het verlies verder te kunnen. Daarbij gaat het er in de eerste plaats om uw dierbare te gedenken. Wij helpen u woorden, muziek, gebaren en rituelen te vinden die zeggen wat uw dierbare voor u betekende. De bijeenkomst is daarnaast van groot belang om u, als nabestaande, te steunen. Het is een moment van afscheid nemen, van loslaten, samen met de mensen die op zo’n moeilijk moment graag om u heen heeft. Wanneer u dat wilt, kunnen wij ook voor u een levensloop schrijven of spreken tijdens de uitvaart.

Rouwvervoer naar wens

Op de dag van de uitvaart regelen wij voor u vervoer van de overledene en - wanneer u dat wenst - van de directe familie. Wij begeleiden u van de opbaarlocatie tot de begraafplaats, waar dan ook op Walcheren, of het crematorium in Middelburg of Terneuzen. Onze vervoerder heeft zwarte, donkergrijze en donkerblauwe auto’s waar u uit kunt kiezen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Of wilt u eens kennismaken met ons of ons uitvaartcentrum in Middelburg bekijken? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.