Crematie regelen

072 - 2 04 04 05 24/7 bereikbaar

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. U vindt in de omgeving van Alkmaar meerdere crematoria.

Crematorium Alkmaar in Alkmaar

Crematorium Alkmaar is een modern uitvaartcentrum waar een volledige uitvaart op één locatie kan worden verzorgd. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel. De locatie is geïntegreerd in het landschap en biedt een prachtig uitzicht over het polderlandschap. Het pand ligt langs de randweg van Alkmaar en is daarmee goed bereikbaar.

Crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen in Heerhugowaard

Het crematorium en uitvaartcentrum zijn praktisch gelegen naast de begraafplaats. Het pand is ruim van opzet en beschikt over een aula met 145 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen. Ook is er een buitenaula aanwezig waar een mooi afscheid in de natuur kan worden georganiseerd. Afscheid nemen in huiselijke sfeer kan ook. De huiskamer biedt de mogelijkheid om in kleine kring en op een intieme wijze afscheid te nemen.

Yardenhuis van Schagen in Schagen

Het crematorium ligt midden in het West-Friese polderlandschap, net buiten Schagen. Er is de beschikking over een binnen- (350 personen) en een buitenaula, waarbij de binnenaula uitzicht biedt over de grote vijver. Tijdens de condoleance is er gebruik te maken van de verschillende cateringmogelijkheden. Dit varieert van een kop koffie tot een uitgebreide lunch of diner.

Begraafplaats en crematorium Westerveld in Driehuis

De begraafplaats is een landschapspark in Engelse stijl; organisch, heuvelachtig en weelderig groen. Het voormalige landgoed van ruim 31 hectare is een gedenkpark en heeft een heel eigen identiteit. Het crematorium beschikt over twee aula’s en vele mogelijkheden voor de asbestemming; begraven of plaatsen in een urnenmuur of verstrooiing.

Wat kost een crematie?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een spaanplaten of eiken uitvaartkist? Wilt u koffie met cake of mag dit een uitgebreide lunch zijn? Wilt u een advertentie laten plaatsen of niet? Wel is er voor ieder budget een crematie te regelen. Graag help ik u bij het regelen van een crematie in Alkmaar en omgeving. Binnen 24 uur ontvangt u een overzichtelijke kostenbegroting.

Heeft u nog vragen?

Er komt veel kijken bij het regelen van een crematie. Ik weet wat er mogelijk is om een crematie te regelen in Alkmaar en omgeving. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 072 - 2 04 04 05 of per e-mail via ptimmers@monuta.nl.