Contact

Kantoor (bezoek op afspraak)

Transistorstraat 56D
1322 CG
Almere

Uitvaartcentrum (bezoek op afspraak)

Oosterdreef 15
1357 DK
Almere

Veelgestelde vragen

 Ik wil graag binnenkijken bij het uitvaartcentrum. Kan ik hiervoor zomaar binnenlopen?

Ons uitvaartcentrum kunt u alleen bezoeken op afspraak. U kunt bellen voor een afspraak op ons telefoonnummer 036-5214410, zodat wij alle tijd voor u hebben voor een rondleiding.

Kan ik bij Monuta Almere een uitvaartverzekering afsluiten?

Wilt u meer weten over onze uitvaartverzekeringen? Bekijk dan onze verzekeringen op onze verzekeringswebsite of neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur). U kunt ook terecht bij uw eigen verzekeringsadviseur.

Ik heb te horen gekregen dat ik niet lang meer zal leven en wil graag mijn uitvaart voorbespreken, kan dat?

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak met een uitvaartverzorger. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 036 - 521 44 10.

Is het mogelijk om mijn wensen betreffende mijn uitvaart vast te leggen?

Bij Monuta Heidi Markus kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. Maak gebruik van onze online Uitvaartontwerper of vraag het Monuta Uitvaartwensformulier aan.

 

Uitvaartwensen online vastleggen

Met Monuta Uitvaartontwerp kunt u met muziekfragmenten en afbeeldingen uw uitvaart samenstellen. U ziet uw wensen vervolgens terug in een filmpje dat u kunt delen met u familie en vrienden. 

Naar Monuta Uitvaartontwerp

 

Uitvaartwensen op papier vastleggen

Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen en vastleggen? Vraag gratis het Monuta Uitvaartwensformulier aan. Als u het ingevulde formulier weer naar ons opstuurt, krijgt u van ons een uitgewerkt overzicht terug.

 

Uw uitvaartwensen staan dan vrijblijvend geregistreerd bij Monuta. Uw wensen zijn dan altijd beschikbaar, ook als uw nabestaanden de papieren niet kunnen vinden. Klik hieronder om het formulier aan te vragen of bel met het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur).

Uitvaartwensformulier aanvragen

 

Wilt u dieper op de vormgeving en/of kosten ingaan of heeft u hulp nodig bij het invullen van het wensenformulier dan kunt u contact opnemen met Monuta Almere.

Verkoopt Monuta Almere ook urnen/assieraden?

Nee, niet op onze vestiging. We verwijzen u graag naar onze website: www.uitvaartwinkel.nl

Wat zijn de mogelijkheden van opbaring in het uitvaartcentrum van Monuta Almere?

Bij ons kunt u kiezen voor een traditionele opbaring of een opbaring in een 24-uurs kamer. Wanneer u kiest voor de 24-uurssuite kunt u zo vaak komen als u wilt en net zolang blijven als u wilt. Dit kan een oplossing zijn als u thuis niet de mogelijkheid heeft of geen opbaring thuis wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Bij de 24-uurs kamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft. Zoals een keukentje met de gelegenheid tot gebruik van koffie, thee en frisdrank. Er is ook een toilet beschikbaar.

Kan ik bij het uitvaartcentrum van Monuta Almere ook worden gecremeerd of begraven?

Monuta Heidi Markus is een uitvaartcentrum. Bij ons worden overledenen opgebaard vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart. Het uitvaartcentrum kan gebruikt worden voor een afscheidsplechtigheid of korte ceremonie. De aula biedt ruimte aan ongeveer 120 mensen, waarvan 90 zitplaatsen. Na de dienst kan de aula tevens gebruikt worden als condoleanceruimte. De feitelijk crematie of begrafenis vindt elders plaats.