Crematie Almere

036 - 521 44 10 24/7 bereikbaar

Veel mensen weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Wij helpen u graag. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Almere kunnen wij u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Almere? Neem dan gerust contact met ons op.

In Almere en omgeving vindt u onder meer de volgende crematoria.

Crematorium Almere Stad

Het crematorium in Almere Stad ligt op een goed bereikbare locatie. Voor het regelen van een crematie zijn er veel mogelijkheden. Denk aan het verzorgen van de opbaring, afscheidsdienst tot condoleance. De mogelijkheden wat betreft de catering zijn erg uitgebreid. Ook voor grote uitvaarten in Almere kunt u hier terecht. Wanneer er ook gebruik gemaakt wordt van de hal kunnen er ruim 300 mensen terecht.

Naast het crematorium ligt de begraafplaats. Deze biedt een eigen strooiveld, urnentuin en een urnenbos. Het is ook mogelijk om in een particulier graf een urn bij te zetten of de as te verstrooien.

Andere crematoria in de regio

Wilt u liever een crematie regelen in een ander crematorium in de regio? Dat is uiteraard mogelijk. Er zijn verschillende crematoria in de regio van Almere. Uw wensen staan voorop. Samen met u regelen wij een crematie die passend is bij hoe iemand was. Hieronder vindt u aantal voorbeelden andere crematoria in de regio.

  • Ölandhorst in Lelystad
  • De Nieuwe Ooster in Amsterdam
  • Westgaarde in Amsterdam
  • Zorgvlied in Amstelveen
  • Den en Rust in Bilthoven
  • Zuiderhof Hilversum
  • Crematorium Amersfoort in Leusden
  • Crematorium Laren

Kosten crematie

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Kiest u voor een eenvoudige of luxe kist? Hoeveel gasten komen er tijdens de uitvaart? Wilt u een eenvoudige koffietafel, of mag dit uitgebreider zijn? Afhankelijk van uw wensen kost een crematie al gauw tussen de € 6.500,- en € 9.000,-.

Wij zijn er voor u

Wij helpen u graag om op een creatieve manier een crematie te regelen. Wilt u meer weten over de locaties of de kosten voor een crematie in Almere? Uw uitvaartverzorger informeert u graag. Neem gerust contact met ons op via 036 - 521 44 10.