Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers van Monuta Heidi Markus in Almere vinden persoonlijke betrokkenheid belangrijk. De uitvaartverzorger is uw aanspreekpunt en staat vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart voor u klaar. Onze uitvaartverzorgers komen zelf ook uit de regio Almere. Hierdoor weten zij precies wat mogelijk is op gebied van uitvaartverzorging. Hieronder stellen onze uitvaartverzorgers zich graag voor.

Monuta Heidi Markus in Almere staat dag en nacht voor u klaar. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn rondom een uitvaart? Neem dan contact met ons op of bel ons op 036 – 521 44 10.

Heidi Markus

Uitvaartverzorger

Wat mijn vak als uitvaartondernemer zo bijzonder maakt? Dat is dat het een baan is die er toe doet. Ik kan mensen bijstaan met iets wezenlijks. Aan tafel bij mensen of tijdens het begeleiden van een dienst gaat het maar om één ding: het passend afscheid nemen van een dierbare. Daarvoor luister ik eerst. Ik wil graag weten wie de overledene was en wat past bij zijn of haar afscheid? Als de wensen bekend zijn, dan kan ik informatie geven over wat er allemaal mogelijk is. Desgewenst met duidelijke communicatie over de financiële consequenties van de keuzes. De gehele periode tot en met de dag van de uitvaart verzorg ik alles en ben ik het aanspreekpunt voor de familie. Wanneer de nabestaanden mij nodig hebben, ben ik dag en nacht bereikbaar.

Meer over mij

Ramon Strasters

Uitvaartverzorger

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik uitvaartverzorger wilde worden. Dit gevoel werd versterkt toen ik in 2007 een baan kreeg als overledenenverzorger. Steeds vaker kozen nabestaanden ervoor om te helpen bij de laatste verzorging van hun overleden dierbare. Het op een waardige manier verzorgen en aankleden van een overledene kan troost bieden en helpen bij de verwerking van het verlies. Uiteraard bepalen nabestaanden altijd zelf of en hoe zij willen helpen.

Meer over mij

Waarom Monuta Heidi Markus?

  • Open, informeel en persoonlijk contact
  • Afscheid met een traan en een warme glimlach
  • 24-uurssuite in groene en rustige omgeving
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Werkgebied

Almere, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Overgooi, Almere Hout, Almere De Velden