Bureau Confidente

Betrokken en betrouwbare hulp bij alle praktische, administratieve en financiële zaken waar men bij een overlijden c.q. het verlies van een dierbare mee te maken krijgt. Regelmatig krijgen wij van onze klanten vragen over erven en nalaten en alles wat daarmee samenhangt. Om onze klanten ook hierbij zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij bureau Confidente, gespecialiseerd in advies over en afwikkeling van nalatenschappen, bereid gevonden om tijd vrij te maken voor onze klanten.

Voor veel mensen is overlijden en alles wat daarbij komt kijken een moeilijk onderwerp: we spreken er niet graag over terwijl we allemaal weten dat het leven eindig is. Begrijpelijk, omdat doodgaan nu eenmaal heel emotioneel is – zowel voor degene die gaat als degene(n) die achterblijven. En omdat het onderwerp zo moeilijk bespreekbaar is blijven veel mensen met vragen rondlopen die ze niet hardop durven stellen. Of waarvan ze niet weten aan wie die te stellen. Daardoor bestaat het risico, ondanks alle goede bedoelingen, dat zaken onvoldoende goed geregeld zijn met alle mogelijke nare gevolgen (financieel, praktisch en emotioneel) van dien.

 

Vrijblijvend gesprek

Graag bieden wij u dan ook een vrijblijvend gesprek met een van de consultants van Confidente aan, waarin u een passend antwoord krijgt op uw specifieke vragen. Confidente regelt waar u niet aan gedacht heeft of niet aan wilt denken;

 

• Confidente neemt nabestaanden, in toch al emotioneel moeilijke tijden, de zorg of alles goed geregeld wordt uit handen.

• Confidente ondersteunt mensen op een persoonlijke en kundige wijze bij het vastleggen van hun wensen voor het geval zij komen te overlijden.

 

Voor een vrijblijvend gesprek met een medewerker bij u in de buurt kunt u bellen met 020 6756711.

 

Kijk voor meer informatie op de website.