Curo Advies

Curo Advies is gespecialiseerd in hypotheekadvies en hypotheekbemiddeling, schadeverzekeringen, financiële planning en financiële begeleiding bij scheiding of overlijden.

Curo betekend letterlijk ' ik zorg voor'.

Advies met zorg voor financiële rust en zekerheid voor de klant; dat is waar Curo Advies voor staat. Als financiële dienstverlener voor Almere & omgeving zijn wij een service gerichte organisatie waarbij u zich onmiddellijk thuis voelt. Wij zijn een klein kantoor, gevestigd in Almere Muziekwijk. 

Zowel uw omgeving als uw persoonlijke situatie verandert regelmatig en daarom streven wij er naar om samen met u een lange termijn relatie op te bouwen. Wij adviseren u graag voortdurend over noodzakelijke en wenselijke oplossingen.

Wij kiezen er bewust voor om het persoonlijke gesprek met u aan te gaan. Een goede financiële oplossing kan niet worden geboden op basis van een aantal door u beantwoorde vragen op een internetpagina. Er zijn te veel factoren die een rol spelen bij het maken van een goede keuze voor nu en in de toekomst.  Het samenbrengen van al deze factoren, oftewel uw persoonlijke wensen en toekomstplannen, in een goed financieel plan. Daarin ligt de kracht van Curo Advies.

Contact
Bezoekadres
Monteverdistraat 27
1323 AE Almere

Postadres
Postbus 1068
1300 BB Almere

T: +31 (0) 85 401 44 96
E: roland@curoadvies.nl
I: www.curoadvies.nl