Uitvaart regelen Almere

036 - 521 44 10 24/7 bereikbaar

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met familie en vrienden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. De uitvaartverzorgers van Monuta Heidi Markus in Almere nemen graag de praktische zaken uit handen. Daarnaast staat Monuta Heidi Markus voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen. Met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 036 – 521 44 10.

 

Bel bij overlijden 036 – 521 44 10

Een luisterend oor

Wanneer een dierbare is overleden komen wij zo snel mogelijk bij u langs om kennis te maken. Tijdens het eerste gesprek horen wij graag hoe uw overleden dierbare in het leven stond en waar u behoefte aan heeft. Zo krijgen wij een beter beeld en kunnen wij samen met u een passende en persoonlijke uitvaart regelen. Het belangrijkste is dat wij op dat moment alle tijd voor u hebben en stap voor stap de uitvaart bespreken. Voor elk budget kunnen wij een uitvaart regelen die aansluit bij uw wensen. Of dit nu een begrafenis of crematie is.

Persoonlijk afscheid

Uw uitvaartverzorger doet er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Wij zijn niet beperkt tot één locatie of pand, maar kunnen elke locatie voor u regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een condoleance in een kerk of restaurant. We kijken daarbij ook naar de kosten, mocht dat nodig zijn. Het gaat erom dat uw wensen centraal staan. Met de catering is ook van alles mogelijk. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie of cake of gaat u liever voor zelf gemaakte gerechten, een uitgebreid buffet of een bittergarnituur? Tijdens het eerste gesprek reiken wij ideeën aan om u een zo goed mogelijke keuze te laten maken. De uitvaart moet passen bij u als nabestaande en hoe uw overleden dierbare was. Vooraf maken wij een draaiboek voor de uitvaartdienst. Maar als het nodig is, is er alle ruimte voor aanpassingen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Voor elke religie

Almere staat bekend als een multiculturele stad. De stad kent hierdoor meerdere religies. Wij hebben ervaring met het regelen van multiculturele uitvaarten in Almere. Wij luisteren naar uw wensen. Samen geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en geloof van de overledene.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Almere? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Almere.

Waarom Monuta Heidi Markus?

  • Open, informeel en persoonlijk contact
  • Afscheid met een traan en een warme glimlach
  • 24-uurssuite in groene en rustige omgeving
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Werkgebied

Almere, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Overgooi, Almere Hout, Almere De Velden