Waarom Monuta Arnhem?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 99 recensies

Welkom bij Monuta - Uitvaart Arnhem

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het verdriet.

Uitvaartcentrum Monuta Arnhem is gelegen aan de Eimerssingel-west en biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke periode toch een gevoel van warmte geeft. U kunt bij ons een condoleance organiseren, maar ook een uitgebreide koffietafel. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. 

Monuta Arnhem verzorgt al meer dan 89 jaar uitvaarten in Arnhem en omgeving volgens de meest uiteenlopende wensen. Ook als u niet of elders verzekerd bent, regelt Monuta uw uitvaart zoals u dat wilt. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd voorop. Bij Monuta Arnhem staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Voor informatie of vragen neemt u gerust contact met ons op.