Recensies

Veel begrip en empathie

Fijne samenwerking, Uitvaart Monuta toont veel begrip en empathie.

Zeer betrokken

De uitvaartverzorgster mevr. Jaqueline Hofman was zeer betrokken en kwam op het idee om mijn partner in Venezuela mee te laten kijken via Facetime. Geweldige oplossing. Wij zijn zeer tevreden hierover.

Meneer.

Ben heel goed begeleid door de heer Martijn Schenk. Deze heeft mijn de gevoel gegeven dat ik een goed manier afscheid kon nemen van mijn moeder en ook echt klaar voor me stond die dag.

Prettig

Prettige contact

Alles naar wens verlopen

Vanaf begin tot het einde is alles keurig en naar wens verlopen

Ik beveel jullie zeker aan

Het 'afleggen' gebeurde met zo veel respect en medeleven, indrukwekkend. De verdere begeleiding door mevrouw Hofman was tevens zeer aanbevelenswaardig. Enorm meelevend en met raad en daad terzijde staand. Haar afscheidsspeech was fenomenaal.

Ben Roelofs regelt alles tot in detail

Wij zijn erg goed geholpen door Ben Roelofs, zeer fijne man die alles tot in detail regelt en echt met je meedenkt.

Complimenten voor Ans Stoffels

Wij vonden het contact met Ans Stoffels heel prettig en zij heeft alles tot volle tevredenheid voor ons geregeld.

Alle verwachtingen overtroffen

Onze uitvaartleidster, mw. Jacqueline Hofman heeft de alle verwachtingen overtroffen. Persoonlijk, met gevoel en een mooi mens, welke tevens de politieke benaderingen,die vaak nodig zijn met familie die niet goed 'liggen', fantastisch beheerst!

Hoge klasse

Door de uitermate goede ondersteuning en begeleiding van uw werknemer mevr. Stoffels. Haar regie en woorden tijdens de dienst waren van hoge klasse!