Recensies

Uitstekend geregeld

Er werden zaken heel vlot en met alle respect en begrip geregeld. In ons geval was dit de heer M. Schenk die alles van het begin tot het einde uitstekend regelde. In een situatie als deze is dat erg prettig en kunnen wij dus niet anders concluderen dan dat wij zeer tevreden zijn!

Goede begeleiding

Van begin tot eind aan de hand meegenomen in die moeilijke tijd.

Goede begeleiding

Ik ben heel goed begeleid met het regelen van de uitvaart voor mijn vriend. Dhr de Jonge.

Geweldige man met de hart op de juiste plek.

Fijne man om te hebben voor uw uitvaart, heeft ons zeer goed geholpen en ondersteund tijdens onze uitvaart, kan niets anders zeggen dan respect voor u en bedankt nogmaals voor de uiterste goede zorg.

Hij is geknipt voor dit werk

Zeer fijne begeleiding door Martijn Schenk, een man die geknipt is voor dit werk

Perfect geregeld

Omdat alles door Martijn Schenk perfect is geregeld. Goede adviezen gegeven wat te doen, etc, etc.

Een prachtig afscheid

Een dag na de uitvaart van mijn vader, kijk ik terug op de afgelopen week. Een week waarin het verdriet om het verlies van mijn vader centraal stond. Maar tevens een week waarin je met je familie ook weer de kracht vindt om een mooi afscheid voor je vader te organiseren. Martijn Schenk heeft als uitvaartverzorger hierin een belangrijke rol vertolkt. Martijn hebben we ervaren als zeer betrokken en meedenkend. Een persoon met veel inlevingsvermogen en de kwaliteit om een zeer persoonlijke uitvaart uit te werken. Martijn, bedankt! Met vriendelijke groet, Jolanda ten Brinke-Kersten

Alle lof

Alles wordt perfect geregeld. De hulp die wij gekregen hebben van de heer Roelofs is buitengewoon. Alle lof.

Perfecte service

De service en hulp is perfect

Zeer veel inlevingsvermogen

Zeer veel inlevingsvermogen in clint, attent, aardig en accuraat. De relatie met de uitvaartverzorger was boven verwachting. Er was een klik waardoor we heel erg goed hebben samengewerkt. Hij heeft zaken goed aangevoeld en door middel van open vragen een richting kunnen aangegeven in het denk- en organisatieproces.