Stichting Eet Mee!

Missie

Als betrokken vrijwilligersorganisatie willen ze zoveel mogelijk mensen met elkaar verbinden in een warme, huiselijke sfeer. Dit doen zij door eetadressen en gasten op een betrouwbare en professionele manier met elkaar te matchen voor een plezierig etentje op een adres, eenmalig of met regelmaat. Door bij te dragen aan het ontstaan van nieuwe sociale relaties zorgen ze voor meer contacten, meer plezier en meer gezelligheid. 

De organisatie

In 2007 is Annelies Kastein Eet mee! bij Utrechters aan tafel gestart als project van cultureel organisatiebureau Cultuurinzicht. Al snel bleek de formule succesvol en is Stichting Eet mee! in het leven geroepen. Inmiddels is de stichting met haar ontmoetingsinitiatief Eet mee! actief in verschillende plaatsen in de regio Utrecht. In 2014 is een nieuwe formule gestart: Eet mee! Vaste gast. In 2015 en 2016 werd de dienstverlening tijdelijk uitgebreid met Come & Eat. Ook zijn er terugkerende evenementen zoals Eet mee! Student en Eet mee! In je buurt. Come & Eat is in 2016 uitgerold naar Den Haag.

Vrijwilligers

De vrijwilligers ondersteunen de stichting op verschillende manieren. Dat doen zij bijvoorbeeld als ambassadeur, bij het verwerken van administratieve gegevens en het matchen, het verspreiden van folders en affiches, en het bemensen van informatiestands.

Contact

Website: www.eetmee.nl

Adres: Molenkamp 48

Plaats: 3732 EV De Bilt

Telefoon: 030 - 2213498

E-mail: info@eetmee.nl