Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Bas Poelstra

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 – 88 933 52

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bas Poelstra gemiddeld met een

9.3
3 beoordelingen
100% beveelt Monuta Bas Poelstra aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles prima geregeld. Bas Poelstra is een absolute topper

Meer lezen
Rutger
Houten
12-01-2021
10

Bas heeft zichin dienst gesteld voor onze familie. Met respect en medeleven heeft hij ons in deze zware tijd begeleidt. Bas is zeer professioneel en heeft zich waar t moest zich op de achtergrond gehouden en waar t moest ook zakelijk zoals met t Covid verhaal. Fijn was t om een telefoontje van Bas te krijgen, vorige week, waar hij vroeg hoe t met ons ging na al die dagen en de verschrikkelijke feestdagen waar we doorheen moesten.En ik mag spreken namens onze moeder en ons, de kinderen. Bas is top.

Meer lezen
Stan Oltmans
Breukelen
12-01-2021
8

De heel persoonlijke communicatie, zorgde ervoor dat wij ons, ondanks de situatie, op ons gemak voelde. De snelheid van het nakomen van afspraken e.d. verstevigde dit gevoel.

Meer lezen
Henk Verhoef
Nieuwegein
10-12-2020

Heel netjes geregeld in deze moeilijke tijd. Bas nam goed de tijd en was ook altijd keurig op tijd. Gaf suggesties waar we echt wat aan hadden en mee gedaan hebben. De ruimte was mooi gemaakt voor 50 personen en sfeervol. Alles was prima !!! en dat heeft een fijn gevoel gegeven.

Meer lezen

Mevrouw Smit-Heins

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

Meer lezen

De heer Van Rooij

Zeer menselijk. Goed kunnen luisteren, empathisch, goede begeleiding gericht op de wensen van de nabestaanden. Zeer zeker flexibel ten aanzien van en tijdens de dienst en condoleance.

Meer lezen

mevrouw Verkerk - Raggers

In alle opzichten ben ik heel tevreden. Volgens mij kan het niet beter.

Meer lezen

mevrouw Versluis - van Kesteren

Van begin tot afronding wordt goed geluisterd. Zo nodig advies gegeven en in ieder geval goed meedenken. De uitvaartverzorger had inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen.

Meer lezen

Mevrouw Citroen - Horsman

Uitstekende ondersteuning en begeleiding rondom de uitvaart. Service op zeer hoog niveau.

Meer lezen

Eric Hartings

Wij bevelen Monuta Bas Poelstra aan. Vanaf het begin van het doorgeven dat mijn moeder was overleden tot en met de dagen ná de uitvaart. Alle contactpersonen waren geduldig, begripvol en plezierig in de omgang. Zeker in het net overlijden tot aan de uitvoer van de corona maatregelen. Ook bij het plannen van de uitvaart waren ze erg geduldig. Met dank hiervoor.

Meer lezen

Mevrouw Theelen - Uijtewaal

De benadering en begeleiding om bepaalde beslissingen te moeten nemen zijn heel soepel verlopen. Geen enkele keer heb ik het idee gehad de er gepushed werd. Zelfs niet toen er 's avonds laat opgebaard moest worden.

Meer lezen

De heer Jonker

Bas Poelstra is een ontzettend fijn persoon waar je de uitvaart van je dierbaren aan toevertrouwt. Hij luistert, is begripvol, praat je niet naar de mond, voelt goed aan in wat voor situatie men zit, familieomstandigheden. Hij is uiterst correct en duidelijk. De gegeven tien is dus voor Bas Poelstra persoonlijk.

Meer lezen

Mevrouw van Beek - van Galen

Aanpak van Bas Poelstra echt fantastisch goed. Direct goede klik. Veel goede tips en natuurlijk zijn 17 jarige ervaring geven heel veel hulp en steun bij de te maken keuzes. Ook Wallie op locatie is een kanjer. Echt warm bad waar je in terecht komt. En dat is van groot belang als je in zo’n verdrietige periode zit. Alles klopte tijdens de condoleance en crematie. Toppers!

Meer lezen

Familie Borgers