Recensies

Goed voorbereid door zinvolle tips

Fijn gesprek gehad met Bas Poelstra, omdat ik bijna alles al op papier had staan omtrent het overlijden van mijn moeder was het gemakkelijk en snel schakelen. Ook de tips die Bas aandraagde waren zinvol. Dat gaf ons de rust om het overlijden van moeder met volle overgave te kunnen uitvoeren en zonder stress te kunnen doen.

Zonder stress

Fijn gesprek gehad met Bas Poelstra, omdat ik bijna alles al op papier had staan omtrent het overlijden van mijn moeder was het gemakkelijk en snel schakelen. Ook de tips die Bas aandroeg waren zinvol. Dat gaf ons de rust om het overlijden van moeder met volle overgave te kunnen uitvoeren en zonder stress te kunnen doen.

Goed advies

Het eerste telefonisch contact was zeer prettig. Goed advies en respectvol over onze wensen.

Een welkome steun

Zeer tevreden met het persoonlijk contact en de gehele verzorging van de uitvaart. Met drie uitvaarten van mijn naasten binnen anderhalf jaar was de begeleiding en organisatie van uitvaartverzorger (Bas Poelstra) steeds weer een welkome steun.

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding. Over de netheid en discretie. En over de afhandeling van de afspraken.

Uitstekend!

Uitstekende service en zeer veel aandacht voor de klant. Er is niets misgegaan. Toen we te weinig rouwkaarten hadden besteld, werden er diezelfde middag nog 50 extra bezorgd. De uitvaartverzorger is een geweldig aardige vent.

Heel vriendelijk en belangstellend

Heel vriendelijk. Ook nog na de begrafenis heel belangstellend. Alleen bij de rouwadvertentie waren we vergeten te vermelden waar mijn vader lag opgebaard. Misschien voor jullie een punt om daar ook extra op te letten.

Alles is naar wens verlopen

De zorgvuldigheid. De service verlening.

100% tevreden

Goede begeleiding gehad van de uitvaartverzorger. 100% tevreden over de hele uitvaart.

Zeer integer

De uitvaartleider (Bas Poelstra) luisterde goed naar onze wensen. Hij gaf goed aan wat ingeleverd moest worden. Hij was zeer integer en plezierig. Prima verzorging van mijn moeder.