Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 – 88 933 52

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bas Poelstra gemiddeld met een

9.8
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta Bas Poelstra aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Bas is betrokken en reageert snel op vragen om zo alles tijdig voor elkaar te krijgen. Hij heeft uitgebreid de tijd en de moeite genomen om ons te begeleiden in het proces. Hij bleef kalm toen er op de dag van de crematie een paar dingen anders liepen dan gepland. Hij kijkt naar wat er kan en niet naar wat er niet kan. Op Bas kan je vertrouwen. Bedankt Bas!

Meer lezen
Wouter
Nieuwegein
12-04-2021
10

Vanaf moment 1 dat wij Bas Poelstra bij ons thuis ontmoetten, hebben we een goed contact gehad. Oprechte interesse in mijn overleden man en duidelijke informatie over de mogelijkheden van een mooi afscheid (ook in coronatijd). Hij nam bij onze ontmoetingen de tijd en heeft ons goed begeleid en geadviseerd. We kijken met een goed gevoel terug op een mooie afscheidsbijeenkomst. Fijn ook dat Bas Poelstra een week na de crematie nog belde om te informeren of er nog vragen of andere zaken waren die besproken moesten worden.

Meer lezen
mevrouw Anne-Lies van der Horst-Koers
Nieuwegein
07-04-2021
10

Warm en goed meedenkend.

Meer lezen
mevrouw. Joosten-Puister
Vleuten
24-03-2021
10

Wij als familie zijn zeer tevreden over Bas Poelstra , niets was hem teveel om de uitvaart van onze broer perfect te verzorgen en tot in de puntjes te regelen . Zelfs op zijn vrije zondag was hij er om de laatste details door te spreken . Onze familie beveelt Bas Poelstra warm aan in vervelende tijden . Gr Fam Freund Nieuwegein

Meer lezen
D
Nieuwegein
03-03-2021
10

Betrokken, rustig, neemt alle tijd. En denkt mee. Bas wist nog details van onze oma die 6 jaar geleden is overleden. We voelde ons geen nummer. Alles perfect geregeld ondanks corona maatregelen.

Meer lezen
Jeanette
Utrecht
09-02-2021
10

Geweldig in de organisatie, meedenkend, superlatieven schieten te kort

Meer lezen
Paul Messchaert
p/a houten
29-01-2021
10

Alles prima geregeld. Bas Poelstra is een absolute topper

Meer lezen
Rutger
Houten
12-01-2021
10

Bas heeft zichin dienst gesteld voor onze familie. Met respect en medeleven heeft hij ons in deze zware tijd begeleidt. Bas is zeer professioneel en heeft zich waar t moest zich op de achtergrond gehouden en waar t moest ook zakelijk zoals met t Covid verhaal. Fijn was t om een telefoontje van Bas te krijgen, vorige week, waar hij vroeg hoe t met ons ging na al die dagen en de verschrikkelijke feestdagen waar we doorheen moesten.En ik mag spreken namens onze moeder en ons, de kinderen. Bas is top.

Meer lezen
Stan Oltmans
Breukelen
12-01-2021
8

De heel persoonlijke communicatie, zorgde ervoor dat wij ons, ondanks de situatie, op ons gemak voelde. De snelheid van het nakomen van afspraken e.d. verstevigde dit gevoel.

Meer lezen
Henk Verhoef
Nieuwegein
10-12-2020

Heel netjes geregeld in deze moeilijke tijd. Bas nam goed de tijd en was ook altijd keurig op tijd. Gaf suggesties waar we echt wat aan hadden en mee gedaan hebben. De ruimte was mooi gemaakt voor 50 personen en sfeervol. Alles was prima !!! en dat heeft een fijn gevoel gegeven.

Meer lezen

Mevrouw Smit-Heins

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger. Kundig en zeer vriendelijk. Laat niets aan het toeval over en ook achteraf informeren of alles naar wens was en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Met andere woorden, vol lof!

Meer lezen

De heer Van Rooij

Zeer menselijk. Goed kunnen luisteren, empathisch, goede begeleiding gericht op de wensen van de nabestaanden. Zeer zeker flexibel ten aanzien van en tijdens de dienst en condoleance.

Meer lezen

mevrouw Verkerk - Raggers

In alle opzichten ben ik heel tevreden. Volgens mij kan het niet beter.

Meer lezen

mevrouw Versluis - van Kesteren

Van begin tot afronding wordt goed geluisterd. Zo nodig advies gegeven en in ieder geval goed meedenken. De uitvaartverzorger had inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen.

Meer lezen

Mevrouw Citroen - Horsman

Uitstekende ondersteuning en begeleiding rondom de uitvaart. Service op zeer hoog niveau.

Meer lezen

Eric Hartings

Wij bevelen Monuta Bas Poelstra aan. Vanaf het begin van het doorgeven dat mijn moeder was overleden tot en met de dagen ná de uitvaart. Alle contactpersonen waren geduldig, begripvol en plezierig in de omgang. Zeker in het net overlijden tot aan de uitvoer van de corona maatregelen. Ook bij het plannen van de uitvaart waren ze erg geduldig. Met dank hiervoor.

Meer lezen

Mevrouw Theelen - Uijtewaal

De benadering en begeleiding om bepaalde beslissingen te moeten nemen zijn heel soepel verlopen. Geen enkele keer heb ik het idee gehad de er gepushed werd. Zelfs niet toen er 's avonds laat opgebaard moest worden.

Meer lezen

De heer Jonker

Bas Poelstra is een ontzettend fijn persoon waar je de uitvaart van je dierbaren aan toevertrouwt. Hij luistert, is begripvol, praat je niet naar de mond, voelt goed aan in wat voor situatie men zit, familieomstandigheden. Hij is uiterst correct en duidelijk. De gegeven tien is dus voor Bas Poelstra persoonlijk.

Meer lezen

Mevrouw van Beek - van Galen

Aanpak van Bas Poelstra echt fantastisch goed. Direct goede klik. Veel goede tips en natuurlijk zijn 17 jarige ervaring geven heel veel hulp en steun bij de te maken keuzes. Ook Wallie op locatie is een kanjer. Echt warm bad waar je in terecht komt. En dat is van groot belang als je in zo’n verdrietige periode zit. Alles klopte tijdens de condoleance en crematie. Toppers!

Meer lezen

Familie Borgers