Recensies

Een goede steun, zowel praktisch als emotioneel.

In verband met het overlijden van mijn beide ouders heb ik afgelopen jaar twee heel verschillende uitvaarten samen met de uitvaartverzorger Bas Poelstra georganiseerd. De uitvaartverzorger is vanaf het eerste moment nauw betrokken. Hij regelt de zaken goed en is een goede steun gebleken. Zowel voor de praktische als de emotionele zaken.

Een geweldige steun

De begrafenisondernemer die vanaf het moment van overlijden van onze zoon, tot en met het verstrooien van zijn as bij ons was, was Bas Poelstra. Hij is ons een geweldige steun geweest. Heeft ons geholpen om van onze zoon op een mooie manier afscheid te nemen.

Empathisch

Zeer empathisch personeel, dat met grote zorg en veel respect onze en mijn vaders wensen probeerde na te volgen.

Goed gevoel aan over gehouden

Alles verliep prettig.

Kundig en correct

Super tevreden. Rapport cijfer 9 is terecht. Kundig en correct.

Goede uitvoering en contact

Mooi uitvaartcentrum. Goede uitvoering en contact met uitvaartverzorger Bas Poelstra, ook na de uitvaart

Alle lof en niets was teveel

Vanaf het overlijden van onze vader tot na de crematie zijn wij zo warm en familiare behandeld. Bas is een geweldige, lieve en zorgzame man. Ook de mensen die aanwezig waren als wij nog een keer bij onze vader wilde gaan kijken. Niets was teveel. De uitvaart is verlopen zoals wij dat wilden. Alles konden we inbrengen. Het medeleven van Bas was enorm fijn. De persoonlijke aandacht van Bas en iedereen bij naam genoemd te worden creëerden een warme persoonlijkheid. Alle lof voor Bas.

Service en duidelijkheid

Hele goede service, met duidelijke begeleiding en uitleg.

Oprechtheid en zorgvuldigheid

Oprechtheid. Het zorgvuldig omgaan met de overledene. Bij het sluiten van de kist de kleinkinderen en achterkleinkinderen betrekken.

Meer dan uitstekend

Uitvaartverzorger Bas Poelstra was meer dan uitstekend.