Begrafenis regelen

030 – 88 933 52 24/7 bereikbaar

Samen met u kan ik een begrafenis regelen in alle kerken in Nieuwegein. Zoals de Barbarakerk, de Nicolaaskerk, de Emmaus parochie of de Protestantse kerk De Rank. Ook kan een begrafenis plaatsvinden in uitvaartcentrum Noorderveld in Nieuwegein. De pastoor of voorganger komt hiervoor naar het uitvaartcentrum toe. Vanaf uitvaartcentrum Noorderveld kunt u naar de algemene begraafplaats van de gemeente Nieuwegein lopen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als uitvaartverzorger en ben vertrouwd met de rituelen en gebruiken van alle geloofsovertuigingen.

Condoleance en catering na de dienst

Na het begraven komen nabestaanden en belangstellenden vaak nog samen om na te praten. Dit kan op bijna elke locatie. Vlakbij de begraafplaats ligt bijvoorbeeld zalencentrum De Lantaern. Natuurlijk is een andere locatie ook mogelijk. Ik kijk graag met u naar een locatie die iets heeft betekend voor u en uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld het clubhuis van een vereniging, in een restaurant, hotel of café. Ik ben er om uw wensen mogelijk te maken. Ook de catering hoeft niet standaard cake met koffie te zijn. Wilt u liever een high tea of een borrel na afloop? Dan kunnen we deze serveren.

Bas, onze begeleider had geen andere moeten zijn. Wij kregen alle vrijheid de ceremonie in te vullen naar eigen wensen van mij en onze jongens. Een en ander resulteerde in een voor ons onvergetelijke, humorvolle, unieke ceremonie waar wij met een glimlach op ons gezicht aan terug denken. Dankjewel Bas." - mevrouw Schmitz – Uilenbroek

Natuurbegraven in opkomst

De pure eenvoud van begraven in de natuur vind ik erg mooi als ook de reden waarom mensen hiervoor kiezen. In Bilthoven ligt natuurbegraafplaats Den en Rust. U vindt daar geen grafstenen.

In plaats daarvan ervaart u in alle rust de puurheid van de natuur. Was de overledene begaan met de natuur? Dan zal ik de mogelijkheden rond een duurzame begrafenis met u doornemen. Zo is bijvoorbeeld een wade in plaats van een uitvaartkist of biologische catering na afloop van de begrafenis mogelijk.

Kosten begrafenis regelen

In Nieuwegein kunt u kiezen tussen begraafplaats Kerkveld en begraafplaats Noorderveld. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.

Ik ben er voor u

Wilt u hulp bij een begrafenis regelen? Ik zorg samen met u voor een creatieve en persoonlijke begrafenis. Dit hoeft niet perse veel te kosten. Bel gerust voor vrijblijvend meer informatie naar 030 – 889 33 52.

Neem contact op om een begrafenis te regelen

Waarom Monuta Bas Poelstra?

  • Veelzijdig, ontzorgend en creatief
  • Veel kennis van uitvaartmogelijkheden
  • Echte klantgerichte dienstverlening
  • Onze ervaring - Uw zekerheid

Werkgebied

Nieuwegein