Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 – 88 933 52

Team Monuta
Bas Poelstra

Onze uitvaartverzorgers

Bas Poelstra

Ik ben opgegroeid tussen de begrafenisondernemers. Mijn beide opa’s deden hetzelfde werk. Alleen was een uitvaart toen nog standaard. Binnen een half uur werd bepaald wat er geregeld moest worden. Dit is tegenwoordig gelukkig heel anders. Zelf ben ik sinds 2002 uitvaartverzorger, en sinds 2007 bij Monuta  als uitvaartondernemer in Nieuwegein.

In de tijd dat ik uitvaartverzorger ben, zie ik veel verschillen. Uitvaarten worden steeds persoonlijker. Uw wensen staan centraal. Zo heb ik eens een uitvaart van iemand uit Nieuwegein verzorgd die van alles verzamelde over de oorlog. Voor zijn uitvaart hebben we een fort afgehuurd, compleet met muziek ten tijde van de Vietnamoorlog uit de jaren ’60. Een rouwauto was niet gepast, dus werd hij vervoerd in een legerambulance. Werkelijk alles is mogelijk, maar de nabestaanden hebben het laatste woord. Iedereen heeft recht op een waardig afscheid. Een goed verzorgde uitvaart is immers een manier om terug te kunnen kijken op iemands leven. Het leven dat verrijkt wordt door wat mensen meemaken, het lief en het leed. Een goed afscheid kan nabestaanden verder helpen. Dit is mijn doel als uitvaartondernemer in Nieuwegein.

Bent u benieuwd naar mijn dienstverlening? Bekijk dan hier een video waarin uitgelegd wordt waar ik voor sta.