Actueel

Een afscheid voorbereiden als u alleenstaand bent

Het regelen van een uitvaart na een overlijden begint met een opdrachtgever. Door het stijgend aantal alleenstaanden is het vaak lastig om een opdrachtgever te vinden. Wij geven tips om u toch voor te bereiden op het afscheid.

1. Een opdrachtgever hoeft geen familie te zijn

Vaak wordt gedacht dat alleen een partner of kind de uitvaart kan regelen. Dit is een misvatting. Iedereen kan opdrachtgever zijn. Dus ook een collega, buurvrouw, beste vriend of kennis.

2. De opdrachtgever ontvangt de uitvaartnota

Zelf versierde kist

In verband met de week van de begraafplaats met als thema "Tussen kunst en Kist" hebben wij een mooie expositie in het oude koetshuis op de begraafplaats.

Hier staat een kist en meubeltjes beschilderd door Caro Rambonnet. Meer informatie over haar kunt u hier vinden. 

Week van de begraafplaats op Oud Eik en Duinen

Woensdag 30 mei 2018

  • Kunstenaarsrondwandeling van 13.00 tot 14.30 uur.  Dit is een mooie route langs kunstenaars die begraven liggen op Oud Eik en Duinen.
  • Kinderactiviteit van 14.00 tot 15.30 uur. Deze activiteit bestaat uit het beschilderen en beplakken van houten kistjes met bijvoorbeeld afbeeldingen van bekende kunstwerken.

Zaterdag 2 juni 2018 - taxatiedag

Bent u benieuwd wat uw spullen waard zijn? Kom dan naar onze gratis taxatiedag op zaterdag 2 juni van 12.30 tot circa 16.00 uur (evt. uitloop).