Christmas Carols bij begraafplaats Oud Eik en Duinen

Christmas Carols bij begraafplaats Oud Eik en Duinen 
Vrijdag 21 december van 19.00 tot 21.00 uur 

Begraafplaats Oud Eik en Duinen organiseert jaarlijks sfeervolle Christmas Carols. Ook dit jaar bent u van harte welkom om samen met ons uw dierbaren te herdenken. 

Elk jaar heerst er een bijzondere warme sfeer

Deze sfeer wordt gecreëerd door in onze aula onder het genot van Glühwein of warme chocolademelk te luisteren naar het Kerstkoor. De wandelpaden worden weer verlicht met fakkels en  u kunt zelf met een fakkel over de begraafplaats wandelen om uw overleden dierbare te bezoeken. Op deze avond rijdt een arrenslee rond op de begraafplaats. Zoals elk jaar staat in de aula de ‘Memorialboom’ waar u tegen een kleine vergoeding een kerstbal met een persoonlijk bericht in kunt hangen.

Iedereen is van harte welkom

Aanmelden is niet nodig, u en uw vrienden en familie zijn van harte welkom! 

Wandelroutes het hele jaar mogelijk

Met haar ruim 750 jaar lange geschiedenis biedt Oud Eik en Duinen ook ruimte aan de laatste rustplaats van veel bekende Nederlanders, zoals de schrijvers Louis Couperus en Menno Ter Braak. Maar ook cabaretiers Jean Louis Pisuisse en Willy Derby en politici als Willem Drees en Abraham Kuyper liggen begraven op Oud Eik en Duinen. Bij de administratie van de begraafplaats zijn twee wandelroutes beschikbaar die langs de diverse graven van bekende Nederlanders lopen. U kunt deze het hele jaar door opvragen bij ons.