Theatervoorstelling Voorbij - 17:00 uur

Het toneelstuk ‘Voorbij’ is te zien bij Oud Eik en Duinen. Na het succes van Stil, brengt Theatergroep Zout het tweede deel van de Couperus-trilogie van Toneelgroep Amsterdam. De groep heeft een volledig eigen bewerking gemaakt van Couperus’ roman Van oude mensen de dingen die voorbij gaan; met speciaal voor de voorstelling gecomponeerde en live uitgevoerde muziek.

Couperus-trilogie

Theatergroep Zout gaat deze keer nog een stapje verder. Voorbij gaat over een duister geheim, dat de leden van een Haagse familie van generatie op generatie in zijn greep houdt. Wat is er zestig jaar geleden gebeurd? Wie kent het geheim en wie niet? Hoever gaan de familieleden uit naam der liefde? Lukt het Lot en zijn kersverse bruid om zich hieraan te ontworstelen? Of laten ook zij die kans aan zich voorbijgaan?

Programma zaterdag 22 september

16:30 uur     Welkom door Monuta

17:00 uur     Toneelstuk

Aanmelden

Wilt u de theatervoorstelling bijwonen? Reserveer uw stoel(en) door een e-mail te sturen met daarin uw naam, contactgegevens en het aantal personen naar oudeikenduinen@monuta.nl.  Of bel naar 070 - 447 00 00. De kosten voor het toneelstuk bedraagt 7 euro per stuk en is voor iedereen toegankelijk. 

Graag tot zaterdag 22 september!