Verhuizing naar het oude monumentale koetshuis

Op dinsdag 12 juli is het kantoor van de begraafplaats Oud Eik en Duinen weer terug verhuisd naar het mooie oude monumentale koetshuis. Het is inmiddels vier jaar geleden dat de dames van het kantoor, verhuisden naar het souterrain in het uitvaartcentrum Innemee vanwege o.a. betere samenwerking met de uitvaartzorg collega’s.

Mooi uitzicht

Weliswaar hadden de dames uitzicht op de binnentuin met de grote vijver maar het contact met de nabestaanden en de bezoekers van de begraafplaats werd erg gemist. Bezoekers konden ondanks de aangepaste bewegwijzering vaak het kantoor niet vinden. Hier willen wij graag met deze verhuizing een slag in slaan.

Nu zijn we weer terug en goed zichtbaar voor alle bezoekers!

Verbouwing

Binnenin het koetshuis is er grondig verbouwd, het pand stond immers jarenlang leeg. Vanwege ons enthousiasme om terug te keren was de verhuizing binnen 1 dag geregeld, met grote dank aan onze mannen van de buitendienst.  Ook is er een stijlvolle spreekkamer gecreëerd waar u met 1 van onze medewerkers rustig kunt spreken.

Sinds onze verhuizing worden nu de luiken weer elke dag geopend en deze zorgen bij mooi weer niet alleen voor zonwering maar ook voor een serene sfeer.

Benieuwd naar het uitvaartcentrum?

Wilt u een rondleiding door het koetshuis of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons dan gerust weten. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken, dat kan telefonisch via het nummer 070 – 447 00 00 of per mail naar oudeikenduinen@monuta.nl. Wij heten u van harte welkom en zorg dat de koffie of thee voor u klaar staat.