WereldLichtjesdag 2019

Sinds 1997 is de tweede zondag van december de dag waarop wereldwijd een overleden kind wordt herdacht.
Op deze dag worden er over de hele wereld om 19.00 uur kaarsjes aangestoken zodat er een golf van licht de wereld over gaat ter herdenking aan alle overleden kinderen.

Om bij te dragen aan deze golf van licht zal Begraafplaats Oud Eik en Duinen ook dit jaar weer een herdenkingsbijeenkomst organiseren op zondag 8 december 2019.

Iedereen is welkom, ouders, grootouders, broer, zus, andere familieleden en vrienden die zich verbonden voelen met een overleden kind.
Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was en hoe lang het geleden is. Of het nu gaat om een kindje dat is overleden na een paar weken zwangerschap of een kind van 30 jaar oud. Of dat nu 40 jaar geleden is of misschien pas een half jaar. 
De pijn en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijft en is de verbintenis van de aanwezigen op deze bijzondere avond.

In ongedwongen sfeer zullen wij het programma starten om 18.30 uur in het uitvaartcentrum van Monuta Innemee, waarbij ons uitgangspunt is, dat u de ruimte en tijd krijgt om uw kind(eren) te herdenken.
Om19:00 uur zullen wij in de aula de kaars ontsteken en luisteren naar muziek, doormiddel van een met fakkels verlicht pad maken wij een stiltewandeling naar het monument ter ere van alle overleden kinderen.
Ter afsluiting is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een kopje koffie in de koffiekamer van ons uitvaartcentrum.
De avond zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Aanmelden is niet nodig

LET OP! na 18:00 uur is het betaald parkeren