Graven en asbestemming

070 - 447 00 00 24/7 bereikbaar

Op begraafplaats Oud Eik en Duinen zijn algemene graven (voor één of drie personen) en particuliere graven beschikbaar. Een algemeen graf geven we uit voor tien jaar en een particulier graf voor dertig jaar of onbepaalde tijd. Er is nog voldoende ruimte op de begraafplaats. Het voordeel hiervan is dat geïnteresseerden van tevoren een particulier graf kunnen kopen. Men is niet gebonden aan een vaste plek, maar kunnen kiezen uit verschillende vrije graven op de hele begraafplaats.

Islamitisch begraven

Daarnaast zijn er op Oud Eik en Duinen gedeelten voor Islamitisch begraven.

Mogelijkheden en tarieven, Islamitisch gedeelte

Asbestemming

Het is ook mogelijk om een asbus of meerdere asbussen bij te zetten in of op een graf. Dit kan bij particuliere graven, maar ook in speciale urnengraven of urnenmuur.

Urnenmuur

Oud Eik en Duinen heeft ook een urnenmuur waar men voor vijf of tien jaar een (sier)urn kan plaatsen. Een (familie) urnenzuil voor 2 ,3 of 4 urnen is ook mogelijk. De tarieven hiervoor vindt u in de folder mogelijkheden en tarieven.

Gedenktekens

Er zijn vele mogelijkheden om een eigen ontwerp te laten plaatsen. Zie reglement begraafplaats. Bij graven voor onbepaalde tijd kunnen grafeigenaren gebruikmaken van een unieke afkoopregeling voor het onderhoud van gedenktekens. Hierdoor blijft het grafrecht onder bepaalde voorwaarden altijddurend bestaan.