Een plek vol verhalen

Geef het graf van uw dierbare een gezicht met een QR-code. Zaterdag 25 mei heeft begraafplaats Rustoord de primeur om als eerste begraafplaats in Nederland ‘stenen archieven’ tot leven te laten komen. U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

Herinneringen

Een begraafplaats is een plek van mensen, allemaal met een eigen verhaal, maar daar krijg je over het algemeen weinig van mee. De monumenten zijn een soort van ‘stenen archieven’. Een naam en data alleen zeggen weinig. Hoe kun je de herinneringen aan een overledene op de begraafplaats vasthouden en zichtbaar maken?
Dat is het idee achter www.mylife.world, een nieuwe dienst van Quinttec B.V., een bedrijf dat applicaties ontwikkelt voor de uitvaartbranche.

Een verhaal verteld

De uitvoering is eenvoudig. Met een simpele QR-code kan het verhaal van een overledene worden verteld. Het plaatje met de code en de pagina op de website waar het verhaal te lezen is wordt geleverd door mylife.world. De nabestaande maakt een profiel aan op de website van mylife. world en levert behalve tekst ook een of meerdere foto’s aan. Vervolgens ontvangt hij/zij het gedenkplaatje met de unieke QR-code per post, dat eenvoudig met meegeleverde klevers aan het grafmonument bevestigd kan worden. Na scannen van het plaatje met de mobiele telefoon verschijnt het profiel van de overledene (de webpagina) op het scherm.

Rondleiding

Op zaterdag 25 mei is er een QR rondleiding van bekende Nijmegenaren die u zelf kunt volgen “neemt u uw smartphone ook mee?’’. Wil Joosten van mylife.world is deze dag aanwezig om u mee te nemen in deze applicatie. U kunt straks via deze applicatie bijvoorbeeld een bloemetje bestellen voor uw dierbare of juist een mooie herinnering delen, er is veel mogelijk.

Nieuw

Omdat dit een nieuw product is binnen de uitvaartbranche, mag begraafplaats Rustoord u 30% korting geven op uw te verkrijgen persoonlijke QR-code. Deze coupon is te verzilveren op 25 mei tussen 10.00 - 16.00 uur en is geldig t/m 31 december 2019.

Tarieven herdenkingsplaatje
 

  • Herdenkingsplaatje inclusief profiel en opmaak voor de duur van 10 jaar voor € 17,95.
  • Herdenkingsplaatje inclusief profiel en opmaak voor de duur van 20 jaar voor € 22,95.
  • Herdenkingsplaatje inclusief profiel en opmaak voor de duur van 30 jaar voor € 26,95.
  • Herdenkingsplaatje inclusief profiel en opmaak voor de duur van 40 jaar voor € 31,95.