Vierdaagselopers zijn welkom bij Begraafplaats Rustoord

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse delen medewerkers van Monuta en Begraafplaats Rustoord elk jaar versnaperingen uit aan de wandelaars. Ook dit jaar kunnen de deelnemers van de Vierdaagse even op adem komen in de aula van Begraafplaats Rustoord.

Op donderdag 20 juli lopen de Vierdaagselopers ’s middags op de Postweg langs Begraafplaats Rustoord. Langs deze route worden de wandelaars maximaal ondersteund door de medewerkers van Begraafplaats Rustoord en vrijwilligers. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de Vierdaagselopers van harte welkom. 

  • Er zijn tafels en stoelen om even aan bij te komen
  • Koffie en thee wordt geschonken 
  • Een kopje soep tegen de trek
  • IJsjes om af te koelen
  • Toiletten zijn toegankelijk 

​De cliënten en hun familie van Verpleeghuis Joachim en Anna, Woonzorgcentrum Nijevelt en De Sterreschans Woonzorg zijn aanwezig om de Vierdaagselopers aan te moedigen langs het parcours. 

Een plek van samenzijn
Manager Uitvaartzorg van Monuta Ronald Rutten: ''De Nijmeegse Vierdaagse is een geweldig evenement en wij vinden dat de bewoners van de zorgcentra ook de mogelijkheid moeten hebben om hiervan te genieten. We merken dat een uitvaartcentrum ook als een plek van samenzijn kan dienen. Zo kunnen bewoners, die door de vakantieperiode ook minder bezoek van familie krijgen, toch een mooie dag beleven. De medewerkers en de vrijwilligers zijn enorm enthousiast om te helpen. Het initiatief wordt ook goed ontvangen bij de woonzorgcentra en de eerste aanmeldingen stromen al binnen.”