Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veerman gemiddeld met een

9.9
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veerman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onze ervaring met Dorien als uitvaartverzorger is zeer postief. De warmte, empathie en kundigheid die wij hebben ervaren is niet in woorden te omschrijven. Vanaf het eerste telefoontje wisten wij al dat wij goed zaten. Wij hadden direct een vertrouwd gevoel. Dorien is zeer betrokken en probeert zoveel mogelijk werk voor je uit handen te nemen. Ze heeft ons goed geholpen met het maken van bepaalde keuzes en uiteindelijk een waardig en mooi uitvaart voor ons verzorgd. Het is fijn dat je wordt bijgestaan door zo een warm persoon als Dorien, een vrouw met veel passie voor haar vak en een hart van goud. Dit draagt zeker bij aan het rouwproces en de verwerking van het verlies. Niets is teveel voor Dorien, zij is te allen tijde bereikbaar voor je. Ook na de uitvaart stond (en staat) Dorien nog voor ons klaar. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor. Lieve Dorien, bedankt voor de goede zorgen!

Meer lezen
Jennifer
Amsterdam
01-03-2021
10

Dorien kwam binnen en het was meteen goed,ze stelde de juiste vragen gaf goede adviezen en een luistert oor en dat heeft zeker bijgedrage in ons verwerkingsproces. Met dankbaarheid terug denkend aan een verdrietige periode maar met een goed gevoel

Meer lezen
Catja
Sint Pancras
21-02-2021
10

Dorien heeft onze familie met veel aandacht begeleid rondom het overlijden van onze broer. Wij kregen alle ruimte om de uitvaart volgens onze eigen wensen in te vullen, waarbij ze ons - waar nodig - op een prettige manier bijgestuurde. Dorien heeft ons op een rustige en vertrouwde wijze bij de hand genomen. Wij zijn haar heel dankbaar daarvoor.

Meer lezen
Monique
Heiloo
07-02-2021
10

Dorien heeft mij en mijn zus begeleid bij de uitvaart van onze vader. Wij hadden nog nooit een uitvaart van zo dichtbij meegemaakt, laat staan van onze eigen vader. Dorien heeft ons in een intense week perfect bijgestaan, was altijd bereikbaar en hielp ons met de organisatie van de uitvaart, maar was ook emotioneel tot steun. Ik raad Dorien zeker aan. Dankjewel voor alles.

Meer lezen
Julie Roemer
De Goorn
26-01-2021
10

Onze ervaring was zeer prettig. Je verteld wat je wilt En dan vormt het samen tot naar wat je wilt. Zonder dat er voor je wordt gedacht. Er worden gern onnodige zaken "aangesmeerd" Open en fijn contact ...met veel respect voor de situatie Dankzij Dorien een afscheid mogen en kunnen organiseren die helemaal paste bij ons en onze vader

Meer lezen
Petra
Bergen nh
19-01-2021
10

Dorien heeft bijgedragen tot een waardige en zeer nette uitvaart, welke een fijne samenwerking betrof.

Meer lezen
mevrouw de Bruijn
Koog aan de Zaan
21-10-2020
10

Lieve Dorien, wat heb je ons een mooi afscheid van onze vader gegeven. Daar zijn we je ontzettend dankbaar voor. Vanaf het eerste moment dat we je spraken, voelde het goed. Je bent zo warm en betrokken en luisterde echt goed naar onze wensen. Zonder dat je ook maar iets aan ons wilde opdringen. En tegelijkertijd ben je lekker daadkrachtig, je schoot gelijk in de regelstand. Heel fijn! We hadden vanaf moment één het volste vertrouwen in jou. Het was heel prettig hoe je ons stapje voor stapje, heel rustig, heel professioneel door het hele proces heen hielp. Daarbij konden wij jou altijd bereiken en stond je altijd voor ons klaar. En ook toen wij weer eens van gedachten veranderden over een paar zaken, vond je dat geen enkel probleem en zorgde je ervoor dat het allemaal geregeld werd. Ik zou niet weten wat er beter had gekund, je bent geboren voor dit vak!

Meer lezen
Evelien van Waveren
Utrecht
11-10-2020
10

De organisatie en de betrokkenheid van uitvaartorganisatie Monuta bij een uitvaart is zonder meer uitstekend te noemen.

Meer lezen
Johan
Zwaag
04-10-2020
10

De uitvaartverzorgster Dorien wist de uitvaart van onze moeder top te regelen ! Ondanks Corona maatregelen hebben we niet het gevoel gehad dat er wat ontbrak. Dank je wel Dorien voor je goede zorgen:)

Meer lezen
Pieta
Bergen nh
01-10-2020

Er zijn al diverse complimenten gemaakt over de uitvaart begeleiding door Dorien. Graag voeg ik toe, bekwaam, duidelijk in haar communicatie maar bovenal een warme persoonlijkheid. In het euthanasie traject wat mijn man zijn bevrijding gaf, was Dorien een baken voor ons beiden. Met een traan en ook een lach konden we het afscheid vormgeven. Ik omschrijf Dorien graag als een reddende engel, in de intens verdrietige tijd die elk overlijden met zich meebrengt. Ook na de crematie was Dorien er nog met gepaste aandacht. Dank je voor alle steun!

Meer lezen

Helma Spierenburg

Bedankt dat je deze dag tot een bijzondere en mooie dag hebt gemaakt voor me vader zijn laatste bestemming. Ik en m'n moeder willen jou bijzonder hartelijk bedanken voor al je goede zorgen en inzet. We zijn ontzettend dankbaar dat we een mooie uitvaart hebben gekregen voor me vader. Alles klopte. Ik ben heel blij dat jij dit hebt kunnen regelen. We hadden niemand anders gehad willen hebben. Een dikke tien voor jou... Dank dank dank... Ook voor de 6 dragers overigens.

Meer lezen

Claudia de Bruijn

Dankjewel voor het mooie afscheid, in deze rare tijd door het Coronavirus. Zeer tevreden, betrokken en respectvol. Altijd beschikbaar voor vragen en advies. Dorien heeft een warme en rustige persoonlijkheid.

Meer lezen

Yolanda

Na het overlijden van onze Vader heeft Dorien ons op een meest sympatieke en behulpzame manier bijgestaan. Zodra wij haar ontmoette wisten we dat we in goede handen waren. Alles werd besproken en kon besproken worden met veel zorgvuldigheid en empathie. Niets was haar teveel, en toen we toch besloten nog iets in de kist te leggen op de dag van de crematie werd dat als vanzelfsprekend en zonder probleem geregeld. Haar begeleiding was warm, rustig en professioneel. Wij en onze stiefmoeder zijn daar erg dankbaar voor. Renee en Irene Spierdijk

Meer lezen

Renee Spierdijk

Het overlijden van onze lieve vader zat er aan te komen, maar ineens is het dan ook daadwerkelijk zo... je wordt gebeld. Gelukkig hadden we voor het weekend met Dorien gesproken en hadden we alle telefoonnummers op een papiertje staan, voor het geval dat. De rustige, duidelijke en daadkrachtige manier van handelen van Dorien, maakte dat alles op rolletjes liep. Het één ging rimpelloos over in het volgende. En dat is wat wij nodig hadden, wij stonden namelijk even helemaal stil. De mensen die onze vader kwamen ophalen waren ook zeer respectvol, rustig en vol aandacht. Het was voor ons nodig om even gedragen te worden, en dat deed Dorien. Wat een goed gevoel hebben wij over gehouden aan deze verdrietige tijd. Dorien, echt! Ontzettend bedankt ...

Meer lezen

Bob en Fanina van Nuffelen

De dag na het overlijden van moeder hadden wij met Dorien al onze eerste ontmoeting. Op een rustige manier wist zij ons door een moeilijk gesprek te loodsen. Dat gaf bij ons rust. Bij haar hadden we direct het gevoel dat zij er voor ons was. Zij bleef daarna met ons contact houden, soms ook om alleen maar even te informeren naar hoe het met ons ging. Het voorbereiden van het afscheid en het afscheid nemen zelf heeft Dorien zeer professioneel georganiseerd. Maar iedere keer weer op die, voor haar kenmerkende, rustige manier en daarmee ons het gevoel gevend dat zij in die moeilijke periode er voor ons was. Vanaf het eerste gesprek tot en met de crematie was Dorien onze ruggensteun en konden we altijd op haar terugvallen. Wij zullen de inzet en professionaliteit van Dorien bij anderen zeker aanbevelen.

Meer lezen

Irene en Kees Persoon

Wij wisten ver van te voren dat de dag zou komen om afscheid te nemen, de wens was van mijn vrouw om hier haar ideeën en wensen hier in te verwerken om zo voor haar een soort gerust stelling te geven dat het goed geregeld zou zijn. Daar zaten we dan met zijn drieën te praten over hoe het zou worden en hoe het er zou uit zien als het eenmaal zo ver zou zijn en de vraag aan Dorien of ze het niet raar vond kregen we standaard het zinnetje "nee hoor wat jij wil is belangrijk" daarna zijn er nog in de diverse maanden veel gesprekken geweest en standaard de appjes van hoe gaat het met je. De belevenis en betrokkenheid van Dorien gaat verder dan je van iemand kan verwachten, zelfs nu we een paar maanden verder zijn na het overlijden helpt ze nog mee om haar naar haar laatste plekje te brengen en zij is daar zelf uiteraard ook bij. Daar om de titel mijn topper want dat is ze

Meer lezen

Michel van der Veen