Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veerman gemiddeld met een

9.8
21 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veerman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Dorien is vanaf het eerste telefoontje dat we met haar hadden tot en met het kaartje dat ze ons stuurde op de dag dat mijn vader 85 zou zijn geworden goud geweest. Een betere begeleiding in alles kunnen we ons niet voorstellen. Wat een lieve topuitvaartbegeleidster. Myrthe, Wil en Peter Heiloo

Meer lezen
Myrthe Schuuring
Heiloo
03-09-2021
10

Liefdevol geholpen niks was te veel of te gek zelfs tot laat in de avond bereikbaar heel mee denkend en wat was het een prachtige lokatie de uitvaart ruimte

Meer lezen
mevrouw nesselaar
Hoorn
10-08-2021
10

Ontzettend veel lof voor de werkwijze van Dorien. In een moeilijke en onrustige periode bracht zij vertrouwen, steun en duidelijkheid. Altijd met grote betrokkenheid, maar waar nodig op gepaste afstand helpt Dorien je bij het maken van lastige beslissingen in een emotionele tijd. Dat doet ze met veel professionaliteit en een pragmatische aanpak. In zo’n verdrietige periode moet er vaak veel geregeld worden en ze helpt je daar doorheen. Ze voelt goed aan op welke manier ze kan helpen en doet daarbij vaak een stapje extra. Een bijzonder detail vond ik de transparantie die Dorien bood. De keuzes die tijdens het bespreken van de uitvaart aan bod kwamen, werden na overeenstemming direct door haar aan tafel opgevolgd met een telefoontje naar de betrokken partijen. Dit deed ze op een zeer prettige wijze waarin ze ons veel inzicht en inspraak gaf in de afspraak. Die transparantie zie je ook terug wanneer het over het financiële plaatje gaat. Dorien is duidelijk over de kosten en ze is goed op de hoogte van wat voor jouw situatie verzekerd wordt. Het is natuurlijk in een periode van rouw niet prettig om hier over na te hoeven denken, maar met de duidelijke kostenindicaties die ze gaandeweg voor je op maakt weet je waar je later aan toe bent. Om in haar eigen woorden af te sluiten: ze staat helemaal tot je dienst.

Meer lezen
Valery
Amsterdam
06-08-2021
9

Wij zijn heel blij geweest met de begeleiding door Dorien. Warm en betrokken, meegedacht met onze wensen en gedachten.

Meer lezen
Sharon
Broek op Langedijk
30-06-2021
10

Ik heb dorien als een heel prettig en lief persoon ervaren. Kan zich goed inleven in de nabestaanden en heeft alle tijd voor dezen, denkt goed mee en komt met oplossingen. In onze situatie was niets normaal maar zijn heeft alle tijd en de neutrale positie ingenomen, dit heeft ons erg gesteund. Ik zou haar zeker bij een ander aanbevelen.

Meer lezen
Mira
Beverwijk
08-06-2021
9

Dorien heeft ons zo warm en professioneel geholpen. Zonder dat je het eigenlijk doorhad heeft ze ons, betrokken, warm, persoonlijk en kundig bijgestaan. Doordat alles zo werd verzorgd, hebben we een prachtig afscheid van mijn vader gehad en daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Meer lezen
Corine
Beverwijk
28-05-2021
10

In een moeilijke periode van verlies is het bijzonder belangrijk dat iemand helpt om alles goed te regelen, de nabestaanden coacht bij het maken van keuzes en adviseert als dat nodig is. Dorien doet dit uitstekend. Ze is vriendelijk, reageert snel, is zeer professioneel. Wij hebben haar begeleiding als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Joost
Amsterdam
06-05-2021
10

Bij Dorien haar had ik meteen het gevoel dat ze geen vreemde was. Je voelt je meteen op je gemak. Dat is zo belangrijk bij zo’n emotioneel moment. Dorien neemt de tijd voor alles. Ze leeft helemaal mee en kan daardoor de juiste adviezen geven die bij ons paste. We wilde iets speciaals en Dorien wist alle wegen: de zoektocht naar de juiste auto, de juiste kist en de juiste ruimte om het afscheid te nemen. Tot in de kleinste details waren alle handelingen de juiste. Het was allemaal zo prachtig mooi. Voor de hele familie een onvergetelijk mooi moment. Zelfs geen enkel belemmerend gevoel “ van dat kan nu niet” wegens de corona waar wij best bang voor waren. Dorien is fantastisch!

Meer lezen
Familie van Gemert
Bergen
05-05-2021
10

Gemaakte afspraken worden nagekomen en Dorien reageert heel snel op vragen en/of wijzigingen. Ook zijn haar ideeen zeer welkom en dragen bij aan een waardig afscheid. Het is fijn om te merken dat iemand zich zo inzet om de afscheidsplechtigheid zo goed mogelijk naar onze wensen te laten verlopen.

Meer lezen
Chris Zwart
Heerhugowaard
18-04-2021

Er zijn al diverse complimenten gemaakt over de uitvaart begeleiding door Dorien. Graag voeg ik toe, bekwaam, duidelijk in haar communicatie maar bovenal een warme persoonlijkheid. In het euthanasie traject wat mijn man zijn bevrijding gaf, was Dorien een baken voor ons beiden. Met een traan en ook een lach konden we het afscheid vormgeven. Ik omschrijf Dorien graag als een reddende engel, in de intens verdrietige tijd die elk overlijden met zich meebrengt. Ook na de crematie was Dorien er nog met gepaste aandacht. Dank je voor alle steun!

Meer lezen

Helma Spierenburg

Bedankt dat je deze dag tot een bijzondere en mooie dag hebt gemaakt voor me vader zijn laatste bestemming. Ik en m'n moeder willen jou bijzonder hartelijk bedanken voor al je goede zorgen en inzet. We zijn ontzettend dankbaar dat we een mooie uitvaart hebben gekregen voor me vader. Alles klopte. Ik ben heel blij dat jij dit hebt kunnen regelen. We hadden niemand anders gehad willen hebben. Een dikke tien voor jou... Dank dank dank... Ook voor de 6 dragers overigens.

Meer lezen

Claudia de Bruijn

Dankjewel voor het mooie afscheid, in deze rare tijd door het Coronavirus. Zeer tevreden, betrokken en respectvol. Altijd beschikbaar voor vragen en advies. Dorien heeft een warme en rustige persoonlijkheid.

Meer lezen

Yolanda

Na het overlijden van onze Vader heeft Dorien ons op een meest sympatieke en behulpzame manier bijgestaan. Zodra wij haar ontmoette wisten we dat we in goede handen waren. Alles werd besproken en kon besproken worden met veel zorgvuldigheid en empathie. Niets was haar teveel, en toen we toch besloten nog iets in de kist te leggen op de dag van de crematie werd dat als vanzelfsprekend en zonder probleem geregeld. Haar begeleiding was warm, rustig en professioneel. Wij en onze stiefmoeder zijn daar erg dankbaar voor. Renee en Irene Spierdijk

Meer lezen

Renee Spierdijk

Het overlijden van onze lieve vader zat er aan te komen, maar ineens is het dan ook daadwerkelijk zo... je wordt gebeld. Gelukkig hadden we voor het weekend met Dorien gesproken en hadden we alle telefoonnummers op een papiertje staan, voor het geval dat. De rustige, duidelijke en daadkrachtige manier van handelen van Dorien, maakte dat alles op rolletjes liep. Het één ging rimpelloos over in het volgende. En dat is wat wij nodig hadden, wij stonden namelijk even helemaal stil. De mensen die onze vader kwamen ophalen waren ook zeer respectvol, rustig en vol aandacht. Het was voor ons nodig om even gedragen te worden, en dat deed Dorien. Wat een goed gevoel hebben wij over gehouden aan deze verdrietige tijd. Dorien, echt! Ontzettend bedankt ...

Meer lezen

Bob en Fanina van Nuffelen

De dag na het overlijden van moeder hadden wij met Dorien al onze eerste ontmoeting. Op een rustige manier wist zij ons door een moeilijk gesprek te loodsen. Dat gaf bij ons rust. Bij haar hadden we direct het gevoel dat zij er voor ons was. Zij bleef daarna met ons contact houden, soms ook om alleen maar even te informeren naar hoe het met ons ging. Het voorbereiden van het afscheid en het afscheid nemen zelf heeft Dorien zeer professioneel georganiseerd. Maar iedere keer weer op die, voor haar kenmerkende, rustige manier en daarmee ons het gevoel gevend dat zij in die moeilijke periode er voor ons was. Vanaf het eerste gesprek tot en met de crematie was Dorien onze ruggensteun en konden we altijd op haar terugvallen. Wij zullen de inzet en professionaliteit van Dorien bij anderen zeker aanbevelen.

Meer lezen

Irene en Kees Persoon

Wij wisten ver van te voren dat de dag zou komen om afscheid te nemen, de wens was van mijn vrouw om hier haar ideeën en wensen hier in te verwerken om zo voor haar een soort gerust stelling te geven dat het goed geregeld zou zijn. Daar zaten we dan met zijn drieën te praten over hoe het zou worden en hoe het er zou uit zien als het eenmaal zo ver zou zijn en de vraag aan Dorien of ze het niet raar vond kregen we standaard het zinnetje "nee hoor wat jij wil is belangrijk" daarna zijn er nog in de diverse maanden veel gesprekken geweest en standaard de appjes van hoe gaat het met je. De belevenis en betrokkenheid van Dorien gaat verder dan je van iemand kan verwachten, zelfs nu we een paar maanden verder zijn na het overlijden helpt ze nog mee om haar naar haar laatste plekje te brengen en zij is daar zelf uiteraard ook bij. Daar om de titel mijn topper want dat is ze

Meer lezen

Michel van der Veen