Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veerman gemiddeld met een

9.8
30 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veerman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Bij toeval kwamen we voor de crematie van onze moeder bij Dorien terecht. Wat een warme en hartelijke persoonlijkheid is zij. Ze leeft mee en denkt mee bij het regelen van alle zaken rondom de crematie, zonder op de voorgrond te treden. Je merkt aan alles dat ze liefde voor haar werk heeft en draagt dit ook uit. Een top vrouw met veel vakkennis en bovendien heel empathisch. We kunnen haar in ieder geval van harte aanbevelen! Dorien, hartelijk bedankt, ook nog voor het nasturen van de mooie foto's.

Meer lezen
Con en Karin
Heerhugowaard
13-01-2022
10

Dorien Veerman. Alle complimenten voor jou Tot in de puntjes geregeld ! luisterd oor , betrokken , professioneel , denkt mee . Kan wel heel veel dingen benoemen, maar zij is perfect in haar vak. Ik raad mensen haar dan ook van harte aan. Tip voor alle mensen ,,,, leg vast wat je wil via monuta online (of waar je ook verzekerd bent .) Het was een verademing dat mijn partner veel had geregeld zodat ik met de persoonlijke kant van afscheid kon bezig zijn ipv regelen

Meer lezen
Wendy
Hoorn
12-01-2022
10

Mandy, onze moeder, mijn vrouw, en jouw vriendin, was al langere tijd ziek. Ondanks haar enorme tijdslust was zij erg realistisch en heeft zij op een gegeven moment jou gevraagd om Mij, Bran en Jazz te helpen met advies m.b.t. de uitvaart als het zover is, met de kanttekening als jij dat wil en trekt. Jij zei meteen, “natuurlijk doe ik dat voor jou/ jullie”. Op 2 december 2021 overleed Mandy en heb ik direct contact met jou gezocht. Ik heb gevraagd aan jou of jij de ceremonie wilde verzorgen en ons bij te staan met alle zaken rondom de uitvaart. Even een twijfel van een seconde, maar meteen zei jij ja, "ik ga het proberen ondanks dit wel heel dichtbij staat”. Dit toont naar mijn mening veel kracht en professionalisme. Uitvaartcentrum Sterrenheuvel had jij al vastgelegd voordat wij het hadden gezien, want jij zei, dit had Mandy prachtig gevonden. Dit was een bijzonder goede inschatting, want de locatie was een prachtige weerspiegeling van hoe Mandy het graag had gewild. Door is vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart intens betrokken geweest, zowel persoonlijk als professioneel. Dagelijks hebben wij contact gehad voor zakelijke aspecten, maar ook de betrokkenheid en medeleven kwamen tijdens deze contactmomenten tot uiting. De dag van de uitvaart heb jij zo mooi vanuit je hart gesproken, richting jouw vriendin en ons als gezin. Alles was tot in detail doorgesproken m.b.t. de ceremonie en het is verlopen zoals gepland. Zo uniek dat jij zowel professioneel als privé dit voor ons hebt willen doen. Ondanks dit grote verdriet was het een prachtig en waardig afscheid die jij verzorgd hebt. Alles klopte en de adviezen die jij gegeven hebt rondom de uitvaart kwamen mooi tot hun recht. Het was voor ons erg prettig om iemand aan onze zijde te hebben tijdens deze moeilijke tijd die alle hulp kan bieden, meeleeft en ons in grote lijnen ontlast van zakelijke aspecten die erbij komen kijken.

Meer lezen
Garry Out
Zaandijk
12-01-2022
10

Dorien is eigenlijk als een ideale butler: ze is alert op de achtergrond aanwezig en grijpt in als het nodig is. Dorien heeft een uitstekende empathie en laat het verdriet aan de familie over. Dorien is heel fijn in de omgang en een lief mens. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

Meer lezen
Irene Nijhuis-van Beek
Bergen nh
31-12-2021
10

Dorien heeft de uitvaart van onze moeder heel goed geregeld. Ze heeft veel kennis van zaken, oog voor detail en is zeer servicegericht. Bovendien is ze een zeer fijn persoon, betrokken en inlevend. Je merkt aan alles dat ze het werk met liefde doet. Alles klopte tot in de puntjes.

Meer lezen
Nina
Zaanstad
14-12-2021
10

De wijze waarop Dorien de condoleance en uitvaart heeft voorbereid en begeleid getuigt van vakbekwaamheid. Tijdens de condoleance heeft zij alle belangstellende persoonlijke ontvangenen uitleg gegeven, waardoor de spanning bij vele mensen verdween. Tijdens de uitvaart perfecte begeleiding en een mooi slotwoord gehouden. Dorien namens de familie dank.

Meer lezen
charles bijvoet
Bergen
17-11-2021
10

Een keurige behandeling .

Meer lezen
mevrouw cg vam aken.
Schagen
20-10-2021
10

Ik moest de uitvaart organiseren, terwijl ik voor een operatie stond. Behoorlijke stress, maar ik voelde mij zeer gesteund door de uitvaartverzorgster, die er voor zorgde dat ik al mijn wensen betreffende de uitvaart kon uitvoeren.

Meer lezen
fabiolamevrouw
Zandvoort
18-10-2021
9

Dank Dorien voor de begeleiding, de gesprekken met onze kinderen en de manier waarop je betrokken was. Het afscheid was zo mooi, zo vol liefde en emoties, maar ook zo met respect. Dank voor je betrokkenheid en inzet. Het verdriet is groot, dat kost tijd, maar de herinnering aan het mooie afscheid zal ons altijd bijblijven.

Meer lezen
Jannie
Bergen
08-10-2021

Er zijn al diverse complimenten gemaakt over de uitvaart begeleiding door Dorien. Graag voeg ik toe, bekwaam, duidelijk in haar communicatie maar bovenal een warme persoonlijkheid. In het euthanasie traject wat mijn man zijn bevrijding gaf, was Dorien een baken voor ons beiden. Met een traan en ook een lach konden we het afscheid vormgeven. Ik omschrijf Dorien graag als een reddende engel, in de intens verdrietige tijd die elk overlijden met zich meebrengt. Ook na de crematie was Dorien er nog met gepaste aandacht. Dank je voor alle steun!

Meer lezen

Helma Spierenburg

Bedankt dat je deze dag tot een bijzondere en mooie dag hebt gemaakt voor me vader zijn laatste bestemming. Ik en m'n moeder willen jou bijzonder hartelijk bedanken voor al je goede zorgen en inzet. We zijn ontzettend dankbaar dat we een mooie uitvaart hebben gekregen voor me vader. Alles klopte. Ik ben heel blij dat jij dit hebt kunnen regelen. We hadden niemand anders gehad willen hebben. Een dikke tien voor jou... Dank dank dank... Ook voor de 6 dragers overigens.

Meer lezen

Claudia de Bruijn

Dankjewel voor het mooie afscheid, in deze rare tijd door het Coronavirus. Zeer tevreden, betrokken en respectvol. Altijd beschikbaar voor vragen en advies. Dorien heeft een warme en rustige persoonlijkheid.

Meer lezen

Yolanda

Na het overlijden van onze Vader heeft Dorien ons op een meest sympatieke en behulpzame manier bijgestaan. Zodra wij haar ontmoette wisten we dat we in goede handen waren. Alles werd besproken en kon besproken worden met veel zorgvuldigheid en empathie. Niets was haar teveel, en toen we toch besloten nog iets in de kist te leggen op de dag van de crematie werd dat als vanzelfsprekend en zonder probleem geregeld. Haar begeleiding was warm, rustig en professioneel. Wij en onze stiefmoeder zijn daar erg dankbaar voor. Renee en Irene Spierdijk

Meer lezen

Renee Spierdijk

Het overlijden van onze lieve vader zat er aan te komen, maar ineens is het dan ook daadwerkelijk zo... je wordt gebeld. Gelukkig hadden we voor het weekend met Dorien gesproken en hadden we alle telefoonnummers op een papiertje staan, voor het geval dat. De rustige, duidelijke en daadkrachtige manier van handelen van Dorien, maakte dat alles op rolletjes liep. Het één ging rimpelloos over in het volgende. En dat is wat wij nodig hadden, wij stonden namelijk even helemaal stil. De mensen die onze vader kwamen ophalen waren ook zeer respectvol, rustig en vol aandacht. Het was voor ons nodig om even gedragen te worden, en dat deed Dorien. Wat een goed gevoel hebben wij over gehouden aan deze verdrietige tijd. Dorien, echt! Ontzettend bedankt ...

Meer lezen

Bob en Fanina van Nuffelen

De dag na het overlijden van moeder hadden wij met Dorien al onze eerste ontmoeting. Op een rustige manier wist zij ons door een moeilijk gesprek te loodsen. Dat gaf bij ons rust. Bij haar hadden we direct het gevoel dat zij er voor ons was. Zij bleef daarna met ons contact houden, soms ook om alleen maar even te informeren naar hoe het met ons ging. Het voorbereiden van het afscheid en het afscheid nemen zelf heeft Dorien zeer professioneel georganiseerd. Maar iedere keer weer op die, voor haar kenmerkende, rustige manier en daarmee ons het gevoel gevend dat zij in die moeilijke periode er voor ons was. Vanaf het eerste gesprek tot en met de crematie was Dorien onze ruggensteun en konden we altijd op haar terugvallen. Wij zullen de inzet en professionaliteit van Dorien bij anderen zeker aanbevelen.

Meer lezen

Irene en Kees Persoon

Wij wisten ver van te voren dat de dag zou komen om afscheid te nemen, de wens was van mijn vrouw om hier haar ideeën en wensen hier in te verwerken om zo voor haar een soort gerust stelling te geven dat het goed geregeld zou zijn. Daar zaten we dan met zijn drieën te praten over hoe het zou worden en hoe het er zou uit zien als het eenmaal zo ver zou zijn en de vraag aan Dorien of ze het niet raar vond kregen we standaard het zinnetje "nee hoor wat jij wil is belangrijk" daarna zijn er nog in de diverse maanden veel gesprekken geweest en standaard de appjes van hoe gaat het met je. De belevenis en betrokkenheid van Dorien gaat verder dan je van iemand kan verwachten, zelfs nu we een paar maanden verder zijn na het overlijden helpt ze nog mee om haar naar haar laatste plekje te brengen en zij is daar zelf uiteraard ook bij. Daar om de titel mijn topper want dat is ze

Meer lezen

Michel van der Veen