Recensies

Iedere dag opnieuw doe ik mijn best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is teveel. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Veerman in regio Bergen en Heiloo.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.

Uitvaart verzorging

Dorien Veerman heeft de uitvaart van mijn overleden moeder met zeer veel tevredenheid verzorgd en begeleid. Ik persoonlijk heb veel aan Dorien gehad, aangezien ik voor het eerst in deze positie terecht ben gekomen. Zoek je een uitvaart verzorgster die hart voor de zaak heeft, werk uit je handen nemen evt, jou continu bij staat in dat moeilijke proces. Ik raad Dorien Veerman van harte aan!

Dank je wel

Dank je wel ook voor alles wat je voor ons gedaan hebt. We kijken, ondanks de pijn van het verlies, met een heel fijn gevoel terug op de week van het organiseren van het afscheid. Dat komt mede door jou.

Een vakvrouw

Toen mijn (schoon)vader overleed hebben we direct contact gezocht met Dorien Veerman om de uitvaart te begeleiden. Wat een vakvrouw. Ze voelde de situatie goed aan, had aandacht voor de nabestaanden, dacht goed mee, kwam met praktische oplossingen en had oog voor details. Niets was haar te veel, waardoor in aanloop naar de crematie alles soepel verliep. Ook de dag van de crematie verliep het zoals we besproken hadden, waardoor we waardig afscheid hebben kunnen nemen van mijn (schoon)vader. Dorien, dank voor de goede zorgen!

Fingerspitzengefühl

Dorien, we heel erg tevreden met hoe je alles voor ons hebt geregeld, met zorg en aandacht, fingerspitzengefühl en empathie, mooi gesproken op de uitvaart, en lekker meegaand in alle flauwe grapjes, goed gevoel aan overgehouden, dankjewel daarvoor!

Steunpilaar in moeilijke tijd

Een dag die gaat komen maar niet waneer Tijdens de ziekte van mijn vrouw hadden wij het er regelmatig over hoe de uitvaart er uit moest komen te zien welke muziek, bloemen, dragers,kist,welk crematorium enz enz Wij zijn verzekerd bij Monuta en wisten niet of onze wensen in het verzekerdbedrag zou passen Via de website van Monuta terecht gekomen bij Dorien Veerman Na een telefonisch contact afspraak gemaakt om bij ons thuis een voorgesprek te houden Dat was op 20 augustus 2020 Wat een fijn gesprek en wat een warme vrouw vol begrip en zaken kundig Alles konden we vragen en kregen direct antwoord of een dag later via de mail of WhatsApp Een begroting kregen wij die uiteindelijk niet eens veel afweek van de eindafrekening Dorien heeft voor ons nog een rondleiding georganiseerd in het crematorium Tussen tijds heeft ze regelmatig contact gehouden om te informeren hoe de situatie was Op 28 september is mijn overleden Na een telefoontje aan Dorien werdt alles geregeld door haar Ik had daar geen zorgen om wat we besproken hadden is ook na gekomen Niets was haar te veel mocht haar altijd bellen of WhatsAppen en er werdt altijd vriendelijk geantwoord of meteen of een berichtje dat zo snel mogelijk zou reageren Praktische oplossingen ivm verpleegbed in de huiskamer tot datum en tijd van de uitvaart Elke dag even langs komen om wat aa dacht voor ons en mijn overlvrouw te geven De dag van de uitvaart is onderleiding van Dorien uitstekend verlopen ondanks de corona maatregelen Ook na de crematie heeft Dorien contact gehouden hoe het ging en of ze nog iets voor ons kon betekenen Ik heb tegen Dorien gezegd ik hoop je voorlopig niet nodig te hebben maar mocht het nodig zijn ivm overlijden sta jij boven aan mijn telefoonlijst Dorien BEDANKT

Warm, meelevend

Wij waren zeer tevreden met uitvaartverzorgster Dorien Veerman. Zij kwam gelijk in actie en is zeer prettig in de omgang. Ze dacht goed mee en was er altijd wanneer wij daar behoefte aan hadden. Zij is bijzonder warm en meelevend, een steun voor onze hele familie. Ook de map met informatie vonden (en vinden) wij zeer waardevol. Zo kun je stapsgewijs het hele traject doorlopen.

Dorien Veerman

Er zijn al diverse complimenten gemaakt over de uitvaart begeleiding door Dorien. Graag voeg ik toe, bekwaam, duidelijk in haar communicatie maar bovenal een warme persoonlijkheid. In het euthanasie traject wat mijn man zijn bevrijding gaf, was Dorien een baken voor ons beiden. Met een traan en ook een lach konden we het afscheid vormgeven. Ik omschrijf Dorien graag als een reddende engel, in de intens verdrietige tijd die elk overlijden met zich meebrengt. Ook na de crematie was Dorien er nog met gepaste aandacht. Dank je voor alle steun!

Dank dank dank

Bedankt dat je deze dag tot een bijzondere en mooie dag hebt gemaakt voor me vader zijn laatste bestemming. Ik en m'n moeder willen jou bijzonder hartelijk bedanken voor al je goede zorgen en inzet. We zijn ontzettend dankbaar dat we een mooie uitvaart hebben gekregen voor me vader. Alles klopte. Ik ben heel blij dat jij dit hebt kunnen regelen. We hadden niemand anders gehad willen hebben. Een dikke tien voor jou... Dank dank dank... Ook voor de 6 dragers overigens.

Dorien Veerman

Dankjewel voor het mooie afscheid, in deze rare tijd door het Coronavirus. Zeer tevreden, betrokken en respectvol. Altijd beschikbaar voor vragen en advies. Dorien heeft een warme en rustige persoonlijkheid.

Heel veel dank

Na het overlijden van onze Vader heeft Dorien ons op een meest sympatieke en behulpzame manier bijgestaan. Zodra wij haar ontmoette wisten we dat we in goede handen waren. Alles werd besproken en kon besproken worden met veel zorgvuldigheid en empathie. Niets was haar teveel, en toen we toch besloten nog iets in de kist te leggen op de dag van de crematie werd dat als vanzelfsprekend en zonder probleem geregeld. Haar begeleiding was warm, rustig en professioneel. Wij en onze stiefmoeder zijn daar erg dankbaar voor. Renee en Irene Spierdijk