Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veerman gemiddeld met een

9,9
45 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veerman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Dorien is zeer professioneel maar tegelijk ook heel fijn als persoon. De snelheid waarop ze reageerde was heel fijn, na een online verzoek op zaterdag zaten we zondag al samen om te tafel. En daarna ging alles heel soepel. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht ook echt mee. Ik heb van meerdere van mijn familie leden te horen gekregen hoe goed ze haar vonden. Dat heeft ook iets te maken met wat je uitstraalt weer ik wel zeker. Een aanrader dus.

Meer lezen
Erik
Bergen NH
15-11-2022
10

Dorien heeft ons op een hele fijne en vertrouwde manier door een naar proces heen geholpen. Dorien is voor mijn gevoel altijd bereikbaar geweest, denkt goed mee over een passende uitvaart en is betrokken met de nabestaanden. Ook de plechtigheid zelf was erg mooi en afgestemd op de overledene en nabestaanden. Na afloop complimenten van aanwezigen ontvangen. Ik kan Dorien van harte aanbevelen.

Meer lezen
Nanda Van Kessel
Heiloo
31-10-2022
10

Wat een topvrouw is dit! In onverwachte situaties denkt ze mee ... Maakt wat voor een ander onmogelijk is, mogelijk! Zij heeft mijn vader een waardig en prachtig afscheid gegeven en dankzij haar hebben mijn moeder en ik een prachtige herinnering!

Meer lezen
Brigitte
Alkmaar
18-10-2022
10

Dorien Veerman doet haar naam eer aan. Zij heeft ons uitstekend geholpen bij het organiseren van de uitvaart van mijn vrouw/moeder. Vooral onze wens van een plechtig, waardig en informeel afscheid thuis heeft zij uitmuntend begeleid. Ontspannen, liefdevol en gepast zakelijk in een optimale mix van betrokkenheid en distantie.

Meer lezen
Roeland
Bergen
18-09-2022
10

Ik zal de liefdevolle uitvaartverzorging door Dorien nóóit vergeten.

Meer lezen
Ton
Bergen-nh.
07-08-2022
10

Dorien was voor ons als familie een fantastische steun voor en na het overlijden van onze (schoon)moeder. Anticiperend, betrokken en empathisch en binnen de mogelijkheden de wensen volgend van de familie. Bescheiden en integer, maar duidelijk in haar optreden en de regie nemend als dat nodig was. Ze is een fijn persoon en geknipt voor haar vak.

Meer lezen
Familie Nijman
Heiloo
15-07-2022
10

Het overlijden van mijn moeder kwam als een grote klap, en op zo'n moment heb je zoveel verdriet, maar door alle hulp en steun en adviezen was de uitvaart en alles wat daarbij hoort een stuk dragelijker. Wat een ontzettende begripvolle en lieve, meedenkende vrouw is Dorien. Zij is ècht een enorme aanwinst voor Monuta naar onze mening. Nooit meer laten gaan is ons advies!

Meer lezen
Sabine Van Der Gaag-Boonzaje
Den Helder
25-06-2022
10

Geweldig om in een nare en droevige periode gesteund en begeleid te worden door Dorien Veerman . Ik had me geen betere kunnen wensen

Meer lezen
Els
Den Helder
24-06-2022
10

Dorien heeft een rustige uitstraling en weet jou ook te kalmeren. Ze regelt alles stap voor stap vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Dorien denkt daarnaast ook mee in mogelijkheden, wanneer jij even niet meer weet hoe het zit. Naast de uitvaart, geeft zij ook goede informatie over hoe bepaalde zaken kunnen worden afgehandeld. Dorien heeft een paar jaar terug de uitvaart van ons mam geregeld en kort geleden die van ons pap en ik heb aan beide momenten die eigenlijk niet leuk zijn goede herinneringen over gehouden. Beide diensten waren zoals mijn ouders en wij het hadden gewild, zeer fijn.

Meer lezen
Miranda Nuijten
Uitgeest
15-04-2022