Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veerman gemiddeld met een

9,8
52 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veerman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uutvaartverzorgster was een kanjer, we hebben heel veel aan haar gehad, zowel in de begeleiding als in het regelen.

Meer lezen
Rebecca Ulrich
Alkmaar
29-08-2023
10

Dorien heeft de uitvaart van mijn beide ouders verzorgd. Dit is echt maatwerk geweest. Beide uitvaarten zijn zo passend, warm en zorgvuldig geweest. Het heeft het afscheid mooi en het rouwen zachter gemaakt.

Meer lezen
Corine
Beverwijk
23-06-2023
9

Persoonlijk maar met zoveel respect voor de ruimte die wij als familie nodig hadden. We hebben ons aan alle kanten ook verzorgt gevoeld.

Meer lezen
Yvon Liefting
Amersfoort
19-06-2023
10

Het contact met de uitvaartverzorger (Dorien van Monuta Veerman in Bergen) was zeer plezierig: zij luistert goed, begrijpt de geuite wensen en houdt daar rekening mee. In het voorgesprek heb ik met haar uitvoerig besproken wat mijn visie is op de rol van de uitvaartverzorger, met name tijdens de afscheidsdienst: zij was volledig bereid mij hierin tegemoet te komen. Haar optreden tijdens de plechtigheid was bescheiden, duidelijk en overtuigend: een uitstekende gastvrouw/ceremoniemeester. Zij weet heel goed een persoonlijke kleur aan het contact te geven, maar heeft gevoel voor distantie. Zij verdient een groot compliment, dat ik haar op deze plek dan ook graag geef!

Meer lezen
Joke
Heiloo
16-05-2023
10

Dorien was er als grote praktische steun voor en tijdens het overlijden van mijn vader. Rustig en empathisch, altijd bereikbaar.

Meer lezen
Annemarie
Alkmaar
18-02-2023
9

Zeer tevreden over de begeleiding van Dorien Veerman bij het overlijden van mijn vader.

Meer lezen
Hans
Maasland
03-02-2023
9

We hebben aan Dorien een fantastische uitvaartleidster gehad! Ze is representatief, empathisch, attent en uitstekend in haar vak! Dorien is goed in de communicatie, is punctueel en denkt goed met je mee. Ook de wijze waarop Dorien de afscheidsdienst leidde en aan elkaar sprak hebben wij als fijn en warm ervaren. Ze is ook heel persoonlijk en doortastend. Ik zou haar zeker aan anderen aanraden.

Meer lezen
Simone
Heemskerk
02-02-2023
10

Dorien is zeer professioneel maar tegelijk ook heel fijn als persoon. De snelheid waarop ze reageerde was heel fijn, na een online verzoek op zaterdag zaten we zondag al samen om te tafel. En daarna ging alles heel soepel. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht ook echt mee. Ik heb van meerdere van mijn familie leden te horen gekregen hoe goed ze haar vonden. Dat heeft ook iets te maken met wat je uitstraalt weer ik wel zeker. Een aanrader dus.

Meer lezen
Erik
Bergen NH
15-11-2022
10

Dorien heeft ons op een hele fijne en vertrouwde manier door een naar proces heen geholpen. Dorien is voor mijn gevoel altijd bereikbaar geweest, denkt goed mee over een passende uitvaart en is betrokken met de nabestaanden. Ook de plechtigheid zelf was erg mooi en afgestemd op de overledene en nabestaanden. Na afloop complimenten van aanwezigen ontvangen. Ik kan Dorien van harte aanbevelen.

Meer lezen
Nanda Van Kessel
Heiloo
31-10-2022