Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veerman gemiddeld met een

9,9
39 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veerman aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Het overlijden van mijn moeder kwam als een grote klap, en op zo'n moment heb je zoveel verdriet, maar door alle hulp en steun en adviezen was de uitvaart en alles wat daarbij hoort een stuk dragelijker. Wat een ontzettende begripvolle en lieve, meedenkende vrouw is Dorien. Zij is ècht een enorme aanwinst voor Monuta naar onze mening. Nooit meer laten gaan is ons advies!

Meer lezen
Sabine Van Der Gaag-Boonzaje
Den Helder
25-06-2022
10

Geweldig om in een nare en droevige periode gesteund en begeleid te worden door Dorien Veerman . Ik had me geen betere kunnen wensen

Meer lezen
Els
Den Helder
24-06-2022
10

Dorien heeft een rustige uitstraling en weet jou ook te kalmeren. Ze regelt alles stap voor stap vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Dorien denkt daarnaast ook mee in mogelijkheden, wanneer jij even niet meer weet hoe het zit. Naast de uitvaart, geeft zij ook goede informatie over hoe bepaalde zaken kunnen worden afgehandeld. Dorien heeft een paar jaar terug de uitvaart van ons mam geregeld en kort geleden die van ons pap en ik heb aan beide momenten die eigenlijk niet leuk zijn goede herinneringen over gehouden. Beide diensten waren zoals mijn ouders en wij het hadden gewild, zeer fijn.

Meer lezen
Miranda Nuijten
Uitgeest
15-04-2022
10

Dorien, wat heb jij de uitvaart voor Bart prachtig geregeld! Dankzij jou adviezen, o.a. Henkie, is het een mooi ontspannen afscheid geworden waar ik liefdevol op terug kijk! Je bent een “toppertje” en een “schatje”! Ik zou Dorien zeker aanbevelen.

Meer lezen
Hennie Frielink
Petten
04-04-2022
10

Op alle gebied is de uitvaart en alles wat daaromheen komt kijken, heel erg goed geregeld. Veel empathie, geduld, meedenken, duidelijkheid en een enorm probleem oplossend vermogen, zijn ons ten deel gevallen. Dorien heeft het fantastisch gedaan en ons alles uit handen genomen. Ze kwam zelfs twee keer bij ons thuis met een mooi boeket, zo lief!

Meer lezen
Anna Heller
Wervershoof
16-03-2022
10

Wij hebben hele fijne ervaringen met de diensten van Dorien. Ze is heel goed in het ontzorgen, meedenken en alles op een hele prettige manier in goede banen leiden. Alles gaat in overleg en ze neemt echt dingen uit handen en denkt steeds mee. Daarnaast is Dorien heel meelevend en persoonlijk, ze leeft zich zo goed in en biedt echt steun om de familie een zo goed mogelijk gevoel te geven tijdens zo'n lastige en trieste periode. In ons geval wisten we al dat er een uitvaart aan zat te komen. In de voorbereiding heeft Dorien ons heel professioneel meegenomen in alles wat er op ons af zou gaan komen. Dat was heel prettig, omdat we in de week na het overlijden en naar de uitvaart toe, al goed wisten wat we konden verwachten en alles al was voorbesproken en waar mogelijk voorbereid. Ik kan Dorien aan iedereen aanbevelen die zoekt naar een persoonlijke, professionele en proactieve uitvaartbegeleidster die ook veel respect en ruimte laat voor het verdriet. Kortom, een echte topper!

Meer lezen
Claudia
Bergen
04-03-2022
10

Was heel erg blij met alle hulp en begeleiding van Dorien tijdens het moeilijkste moment uit mijn leven. Ontzettend behulpzaam en opmerkzaam in het regelen van de uitvaart. Enorm meedenkend in mijn wensen. Heel professioneel maar zeker ook heel liefdevol, precies goed afgestemd om deze moeilijke gebeurtenis zo fijn mogelijk te maken Mijn dank is groot

Meer lezen
Myra
Middenmeer
25-02-2022
10

De gesprekken, de betrokkenheid, de dienstbaarheid en het meedenken van de uitvaart begeleidster is overweldigend goed.

Meer lezen
Ger
Alkmaar
16-02-2022
10

Lieve Dorien, Wat ben jij geknipt voor deze baan, zo warm lief en meedenkend en altijd bereikbaar echt zo een enorme steun na het verlies van onze moeder, schoonmoeder en oma. Ondanks dat we de hele week tot de dag van de uitvaart alleen online contact hebben gehad voelden we geen afstand. Zelfs vrienden die online mee hebben gekeken gaven aan dat je zo een warme lieve uitstraling hebt. Ik hoop eerlijk gezegd binnenkort geen gebruik te hoeven maken van je diensten, maar ik raadt je zeker aan.

Meer lezen
Soraya
Almere
03-02-2022