Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Bergen en Heiloo

Een plekje om naar toe te gaan en in alle rust uw overleden dierbare herdenken. Veel nabestaanden vinden dit vaak een prettig idee wanneer zij kiezen voor een begrafenis. Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te regelen in de omgeving van Bergen en Heiloo, dan staan wij u natuurlijk in deze periode bij. Samen gaan we op zoek naar een laatste rustplaats voor uw overleden dierbare. Een begrafenis regelen in Bergen, Heiloo en omgeving kan op verschillende begraafplaatsen. Zo kunt u terecht in Egmond aan den Hoef, Egmond Binnen, Egmond aan Zee, Schoorl en Heiloo. Een andere markante begraafplaats is de Algemene Begraafplaats in Bergen. Deze begraafplaats in Bergen kent een rijke geschiedenis. Zo is er een ereveld met 247 oorlogsgraven uit de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast zijn er een aantal bekende namen begraven, waaronder schrijver Joost Zwagerman en schilderes Charley Toorop. Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

072 - 204 0440
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Bergen en Heiloo

Bij het regelen van een crematie in de regio Bergen en Heiloo zal er net als bij een begrafenis een keuze gemaakt moeten worden voor een locatie voor bijvoorbeeld de afscheidsdienst, condoleance en koffietafel. Als uitvaartverzorger ken ik de mogelijkheden in de omgeving goed en help u daarom graag om passende keuzes te maken om uiteindelijk een crematie te regelen die bij u en uw overleden dierbare past. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor elk crematorium dat u wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij de crematoria in Schagen en Heerhugowaard, maar ook in Alkmaar. Uitvaartcentrum en Crematorium Alkmaar wordt gekenmerkt door het vele licht en het prachtige uitzicht over het polderlandschap van de Egmondermeer. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Bergen en Heiloo? Neem dan vrijblijvend contact op.

072 - 204 0440
Roos op grafsteen

Uitvaartcentrum en crematorium Alkmaar

Uitvaartverzorging Monuta Veerman maakt gebruik van alle uitvaartlocaties in Noord-Holland. Het Uitvaartcentrum en Crematorium aan de Meerweg in Alkmaar is gedeeltelijk eigendom van Monuta. Deze locatie biedt sfeervolle familiesuites waar u bij uw overleden dierbare kunt zijn. U ontvangt gedurende de opbaarperiode een eigen sleutel waarmee u 24 uur per dag toegang heeft tot de suite. Meer informatie of een rondleiding? Bel met Dorien Veerman op 072- 20 40 440.

072 - 204 0440
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

U kunt terecht bij Monuta Veerman voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bergen, Bergen aan Zee, Heiloo, Egmond aan den Hoef, Egmond binnen, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl.

072 - 204 0440