Uitvaartcentrum Bergen en Heiloo

072 - 204 0440 24/7 bereikbaar

Het is fijn als het afscheid past bij wie uw overleden dierbare was en hoe hij of zij in het leven stond. De locatie voor de afscheidsdienst kunt u daarom zelf kiezen en hoeft niet altijd een uitvaartcentrum te zijn. Neem gerust contact met mij op via 072 – 204 04 40 voor de mogelijkheden in de omgeving van Bergen en Heiloo.

Afscheid nemen op een andere plek dan een uitvaartcentrum

Een plek waar uw dierbare graag vaak kwam kan bijvoorbeeld troosten bieden om samen herinneringen op te halen. Wilt u liever de afscheidsdienst laten plaatsvinden op een andere locatie dan het uitvaartcentrum? Dat kan. Een aantal voorbeelden van andere locatie dan een uitvaartcentrum in de omgeving van Bergen en Heiloo zijn:

Ruïnekerk in Bergen

Ook voor niet-kerkelijke uitvaarten kunt u terecht in deze historische kerk van Bergen uit de 15e eeuw.  De karakteristieke locatie is een rijksmonument biedt plaats aan 200 personen en er is gelegenheid om na de dienst met de nabestaanden samen te komen. Ook voor de catering kan worden gezorgd.

Landgoed Het Hof in Bergen

Landgoed Het Hof in Bergen is een eeuwenoud landgoed dat op de Monumentenlijst staat. In één van de stijlvolle ruimtes die deze locatie biedt, kunt u met zowel een klein als groot gezelschap terecht om afscheid te nemen van uw dierbare.

Vredeskerkje in Bergen aan Zee

Het Vredeskerkje in Bergen aan Zee wordt gebruikt voor onder andere huwelijken, culturele evenementen, maar ook voor uitvaartdiensten is dit een geschikte locatie. Tijdens een uitvaart biedt het kerkje plaats aan maximaal 120 personen.

Cultuurkoepel Heiloo in Heiloo

De Cultuurkoepel Heiloo is gelegen in het culturele hart van Heiloo, op het landgoed Willibrordus.

Het historische gebouw biedt plaats aan 500 personen en straalt veel sfeer uit vanwege de grote glas in lood ramen. Ook voor de volledige catering kan worden gezorgd.

Een uitvaartcentrum of andere locatie in de omgeving van Bergen en Heiloo?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaartcentrum of een andere locatie om op een passende manier afscheid te nemen van uw dierbare? Ik help u graag om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart. Neem gerust contact met mij op via 072 – 204 04 40.