Dorien Veerman – Uitvaartverzorger in Bergen en Heiloo

Toen ik de switch maakte naar het beroep van uitvaartverzorger, heb ik dat heel bewust gedaan. Mijn drijfveer was om betekenisvol werk te doen, waarin ik ook al mijn kwaliteiten kan benutten.

Alles komt samen

Sinds ik uitvaartverzorger in de omgeving van Bergen en Heiloo ben, komt alles voor mij samen. De empathie in het omgaan met en verbinden van mensen, maar ook de klantgerichtheid tijdens het luisteren en vertalen van de wensen van nabestaanden. Ik ben daadkrachtig, kom op voor de belangen van de families en vind het belangrijk hen te ontzorgen in meer dan alleen bij de organisatie van de uitvaart. Als uitvaartverzorger organiseer ik grote en kleine belevenissen tot in de kleinste details en kom afspraken en beloftes altijd na. Het is voor mij de juiste keuze geweest. Het vak past me als een jas.

Passie voor het vak

Iemand zei onlangs tegen mij dat je dit beroep op twee manieren kunt uitoefenen; als baan of als vak. Mijn mening is dat je dit beroep als uitvaartverzorger maar op één manier goed kunt doen en dat is met passie voor het vak. Met passie voor de nabestaanden, het organiseren, verbinden, luisteren en vooral het verzorgen van een waardevol afscheid met een goed gevoel.

Iedereen verdient een waardevol afscheid

Het gaat er voor mij om dat ik echt iets kan toevoegen aan het afscheid van een dierbare.

Iedereen verdient een waardevol afscheid. Het is voor mij het mooiste vak van de wereld.

Ik ben er voor u

Wilt u vrijblijvend eens de mogelijkheden rondom een afscheid in regio Bergen en Heiloo doorspreken? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met mij op via 072 – 204 04 40 (dag en nacht bereikbaar) of per e-mail via dveerman@monuta.nl.