Recensies

Professioneel maar toch gemoedelijk

Van begin tot het eind is alles goed geregeld, professioneel en toch heel gemoedelijk. In ons geval heeft Manon Snoeker ons de dagen voorafgaand aan de crematie vakkundig begeleid en de plechtigheid zelf vlekkeloos en mooi doen verlopen.

Tevreden

Zeer goede verzorging en overleg en grote souplesse.

Bedankt Manon en Anita voor de mooie uitvaarten van onze (schoon-)ouders!

Ondanks het intense verdriet wat gepaard ging met het recente onverwachte overlijden van zowel onze (schoon-)moeder als (schoon-)vader, denken we met een goed gevoel terug aan de begeleiding door Monuta. Bij het onverwachte overlijden van onze moeder eind maart 2017 zijn we bijgestaan door Manon Snoeker. De werkwijze van Manon heeft achteraf grote indruk gemaakt op onze vader en op ons. Wij kregen niet het gevoel dat er op de tijd gelet moest worden, en dit was erg fijn. Daarnaast heeft Manon tot in de kleinste details zorg gedragen voor een mooie persoonlijke uitvaart. Bij het overlijden van onze vader in augustus 2017 zijn we bijgestaan door Anita Buikstra en heeft Manon Snoeker het levensverhaal voorgedragen. Beide dames hebben ons hierbij optimaal bijgestaan en gezorgd voor weer een prachtige persoonlijke dienst. Ontzettend bedankt voor de zorg tijdens en na het overlijden van onze (schoon-)ouders! Jullie leveren ontzettend vakwerk Manon en Anita! Met vriendelijke groet, Astrid en Marco Wilfried

Een dikke 8 voor Anita Buikstra!

Door de begeleiding en het goed luisteren naar de mensen en daar krijgt Anita Buikstra van ons een ruime voldoende voor (8+)

uitvaart moeder

Lieve Manon, Wij willen je bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder op 05 april jl.. Je hebt alle tijd genomen voor de voorbereiding. Er werd nooit op de klok gekeken tijdens de gesprekken bij ons thuis. Vooral je oprechte betrokkenheid heeft erg veel indruk op ons gemaakt. De uitvaart klopte tot in de kleinste details. Een dag waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Nogmaals onze oprechte dank, Clara, René en Bep.

Dankbaar

Lieve Anita, Ik wou dat ik in woorden uit kon drukken hoezeer ik je dankbaar ben voor de prachtige uitvaart die je voor Henk hebt verzorgd. Vandaag precies 1 jaar geleden..een hele emotionele dag.. en daar was jij.. dankjewel

mevr.

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Marnix de uitvaart van mijn man Kasper Wulff heft geregeld. Wa danken hem voor de geode hulp/service.

Fijne benadering

We zijn erg tevreden over de opstelling, benadering en afhandeling ( inclusief ' nazorg' ).

Ongekend Attent!

Vandaag verrast met een bos bloemen vanwege de overlijdensdatum van Jan Duinkerken op 08-06-2015, nu een jaar geleden. Het doet ons goed. Dat maak je niet vaak mee. Heel erg bedankt Marnix ! Wendy Kraan, Jorn en Rens Duinkerken.

Topper!

Marnix, heeft ons zo goed bijgestaan bij het verlies van onze dochter! Wij zijn heel erg blij met hem hij heeft alles in de puntjes geregeld! Marnix we willen jouw daar heel erg voor bedanken door jouw hulp hebben we een super mooi afscheid van esmee kunnen hebben. Vriendelijke groet, Jeroen Saskia en Nick Holmer