Recensies

Een dikke 8 voor Anita Buikstra!

Door de begeleiding en het goed luisteren naar de mensen en daar krijgt Anita Buikstra van ons een ruime voldoende voor (8+)

uitvaart moeder

Lieve Manon, Wij willen je bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder op 05 april jl.. Je hebt alle tijd genomen voor de voorbereiding. Er werd nooit op de klok gekeken tijdens de gesprekken bij ons thuis. Vooral je oprechte betrokkenheid heeft erg veel indruk op ons gemaakt. De uitvaart klopte tot in de kleinste details. Een dag waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Nogmaals onze oprechte dank, Clara, René en Bep.

Dankbaar

Lieve Anita, Ik wou dat ik in woorden uit kon drukken hoezeer ik je dankbaar ben voor de prachtige uitvaart die je voor Henk hebt verzorgd. Vandaag precies 1 jaar geleden..een hele emotionele dag.. en daar was jij.. dankjewel

mevr.

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Marnix de uitvaart van mijn man Kasper Wulff heft geregeld. Wa danken hem voor de geode hulp/service.

Fijne benadering

We zijn erg tevreden over de opstelling, benadering en afhandeling ( inclusief ' nazorg' ).

Ongekend Attent!

Vandaag verrast met een bos bloemen vanwege de overlijdensdatum van Jan Duinkerken op 08-06-2015, nu een jaar geleden. Het doet ons goed. Dat maak je niet vaak mee. Heel erg bedankt Marnix ! Wendy Kraan, Jorn en Rens Duinkerken.

Topper!

Marnix, heeft ons zo goed bijgestaan bij het verlies van onze dochter! Wij zijn heel erg blij met hem hij heeft alles in de puntjes geregeld! Marnix we willen jouw daar heel erg voor bedanken door jouw hulp hebben we een super mooi afscheid van esmee kunnen hebben. Vriendelijke groet, Jeroen Saskia en Nick Holmer

Zeer warme benadering

Wij hebben ervaren: Een zeer warme benadering. Goed advies Alles was mogelijk

Dankjewel!

Lieve Anita, wij willen je hartelijk bedanken voor alle steun en de goede begeleiding tijdens de uitvaart van voor ons de belangrijkste en liefste persoon.. Onze vrouw en moeder. Wat heb jij ons goed geholpen en je hebt ook zoveel voor ons gedaan. Dat waarderen we enorm! Wij kunnen terugkijken op een heel mooi afscheid.. Een afscheid die mijn moeder verdient heeft! Dit is voor jou je werk, maar dit lijkt mij de moeilijkste baan die je kunt hebben.. Ik heb daarom zoooveel respect voor je! Mijn moeder zou je heel erg dankbaar zijn als ze zag hoe goed jij ons hier doorheen geholpen hebt. Je bent een lieve vrouw die veel medeleven toont aan de nabestaanden, en dat voelt heel warm en vertrouwd! Ga zo door, want je bent goed in wat je doet! Ook willen we Marnix nog bedanken voor het mooie herfstboeket! Mijn moeder zou hem heel erg mooi gevonden hebben, omdat ze zo van de warme herfstkleuren hield.. Hartelijke groeten van, Dennis, Ricardo, Jeffrey & Jessica

Rots in de branding

Lieve Anita ik wil je heel erg bedanken voor alles wat jij voor ons gedaan hebt na het overlijden van onze lieve Gretha! Je stond ( en staat nog) dag en nacht voor ons klaar en dan vooral voor de kinderen van Gretha die kunnen nog steeds bij jou terecht. Ik vind je een hele lieve warme vrouw en hebt alles keurig netjes verzorgd en geregeld tot in de puntjes. Zelfs de kersenbonbons ontbrak niet bijnhet afscheid haha . Hey heeft ons allemaal ontzettend goed gedaan en gesteund tijdens deze vreselijke moeilijke dagen. Ik hoop dat jij nog heel lang dit voor andere mensen mag doen! In Meppel hebben we afscheid genomen met een dikke knuffel dat voelde ook zo fijn. Lieve Anita bedankt voor alles nogmaals een dikke knuffel en lieve groet Ellen.