Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Monuta Beverloo hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart en zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Wij ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart die voldoet aan de wensen van zowel de overledene als van de nabestaanden.

Als uitvaartverzorger kan ik veel voor mensen betekenen. Ik vind het fijn om in een korte tijd een warme band met nabestaanden op te kunnen bouwen. Dat ik er voor ze kan zijn in een emotionele periode en een passende uitvaart voor hun dierbare mag verzorgen.

Ik werk sinds 2006 als uitvaartverzorger en mijn werk is altijd een uitdaging. Geen familie is gelijk, dus geen uitvaart is hetzelfde. Mijn werk blijft mij dan ook inspireren, ook door de verschillende werkzaamheden De ene dag houd ik mij bezig met het verzorgen of begeleiden van een uitvaart, een andere dag doe ik de administratieve zaken of verzorg ik een opleiding voor bijvoorbeeld medewerkers in de thuiszorg. Het werk van een uitvaartverzorger is altijd afwisselend, maar vooral zeer betekenisvol.

Waarom Monuta Beverloo?

  • Persoonlijk en dichtbij
  • Mogelijkheid voor 24-uurskamer

Werkgebied

Drogteropslagen, Hoogeveen, Nieuweroord, Nieuweroord, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer Gem Hoogeveen, Elim, Nieuwlande, Zuidwolde Dr, Veeningen, Linde Dr, Kerkenveld, Alteveer Gem De Wolden, Fluitenberg, Echten Dr, Pesse, Stuifzand, Eursinge Gem De Wolden en Tiendeveen