Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Monuta Beverloo hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart en zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Wij ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart die voldoet aan de wensen van zowel de overledene als van de nabestaanden.

Marnix Beverloo

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger kan ik veel voor mensen betekenen. Ik vind het fijn om in een korte tijd een warme band met nabestaanden op te kunnen bouwen. Dat ik er voor ze kan zijn in een emotionele periode en een passende uitvaart voor hun dierbare mag verzorgen.

Meer over mij

Anita Buikstra

Uitvaartverzorger

De belangrijkste uitdaging van mijn werk als uitvaartverzorger vind ik om ervoor te zorgen dat nabestaanden met een goed en warm gevoel terug kunnen kijken op een waardig afscheid. Dat ik echt iets voor hen en hun dierbare overledene heb kunnen betekenen en dat ze tevreden zijn over de intense week die we samen hebben gehad.

Meer over mij

Waarom Monuta Beverloo?

  • Persoonlijk en dichtbij
  • Mogelijkheid voor 24-uurskamer

Werkgebied

Drogteropslagen, Hoogeveen, Nieuweroord, Nieuweroord, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer Gem Hoogeveen, Elim, Nieuwlande, Zuidwolde Dr, Veeningen, Linde Dr, Kerkenveld, Alteveer Gem De Wolden, Fluitenberg, Echten Dr, Pesse, Stuifzand, Eursinge Gem De Wolden en Tiendeveen