Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Stefan Bijleveld
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 269 6210

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 16 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Rotterdam

Monuta Stefan Bijleveld is een persoonlijke uitvaart onderneming die oprecht betrokken is. Wij kunnen u met onze ervaring en kwaliteit begeleiden en helpen om een onvergetelijke herinnering te creëren aan de uitvaart van uw overleden dierbare. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 010 -  269 6210. Ook als u niet verzekerd bent bij Monuta. Wij zijn er voor, tijdens en na de uitvaart voor u om samen een uitvaart in Rotterdam, in de wijken Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard, te regelen die bij de wensen van uw overleden dierbare en die van uzelf passen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Memoriam locatie
Memoriam
Langenhorst 100
3085 HR Rotterdam Rotterdam
Image
Rotterdam-locatie-ommoord
Ommoord
Kamerlingh Onnesweg 50
3068 JR Rotterdam
Image
rotterdam-uitvaartverzorger
Postadres
Poldermeesterstraat 10
3077 GW Rotterdam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
rotterdam-uitvaartverzorger
Uitvaartverzorger

Stefan

Bijleveld

Lees meer over Stefan

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Stefan Bijleveld werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemist
Topbloemen
Nalatenschap
Erfzaken
Notaris
Notariskantoor Bussink
Goudwisselkantoor
Familiebedrijf De Ruiter B.V.
Voetbalclub
De Feyenoord Uitvaart
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Stefan Bijleveld?
U kunt terecht bij Monuta Stefan Bijleveld voor het regelen van een uitvaart in Rotterdam, in de wijken Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard).
Kan ik een uitvaart organiseren met een Feyenoord thema?
Ja ook dit is mogelijk. Was uw overleden dierbare een fan van voetbalclub Feyenoord? Denk dan eens aan een Feyenoord uitvaart. Van de kist tot aan de locatie wij kunnen de uitvaart geheel in het teken laten staan van de favoriete club van uw dierbare.