Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Stefan Bijleveld
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 269 6210

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Rotterdam

Wij helpen u graag bij het regelen van een begrafenis in Rotterdam. Wij zijn vertrouwd met verschillende gebruiken en afscheidsrituelen van alle geloofsovertuigingen en helpen u graag bij het regelen van een uitvaart in Rotterdam. In Rotterdam-Zuid regelen wij vaak een begrafenis op de Zuiderbegraafplaats. Dit is een multiculturele begraafplaats met ook een Chinees en Islamitisch gedeelte. Ook de begraafplaats Charlois en de begraafplaats in Rhoon en Poortugaal worden vaak gekozen.

010 - 269 6210
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Rotterdam

Samen met u regelen we een passende en persoonlijke crematie in Rotterdam. In de omgeving van Rotterdam heeft u de keuzes uit de volgende crematoria: Crematorium Rotterdam in Rotterdam-Zuid, Crematorium Laurentius in Rotterdam-Crooswijk, Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel, Crematorium Hofwijk in Rotterdam-Overschie, Crematorium Beukenhof in Schiedam, Crematorium De Ommering in Spijkenisse, Crematorium Essenhof in Dordrecht, Crematorium De Dijk in Maassluis en Crematorium de Hoeksche Waard in Heinenoord. Maar ook voor een andere locatie kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

010 - 269 6210
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Rotterdam, in de wijken Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 269 6210