Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Stefan Bijleveld
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 269 6210

Team Monuta
Stefan Bijleveld

Onze uitvaartverzorgers

Stefan Bijleveld

Ieder mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door zijn/haar eigen keuzes en interesses.  Zoals ieder mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Een afscheid dat gekleurd wordt door het leven van de overledene. Ik zoek samen met u naar een juiste en persoonlijke manier van afscheid nemen. Een afscheid dat past bij uw dierbare en aansluit bij uw wensen. Monuta Stefan Bijleveld is een kleinschalige en persoonlijke onderneming die oprecht betrokken is. Ik kan u met grote deskundigheid en kwaliteit begeleiden en helpen om een onvergetelijke herinnering te creëren aan de uitvaart van uw dierbare. Ik sta 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ik ben geboren en getogen in Groot IJsselmonde en momenteel woonachtig in Oud IJsselmonde. Thuis, aan de Poldermeesterstraat 10, houd ik kantoor. Monuta Stefan Bijleveld is werkzaam in Rotterdam Groot IJsselmonde, Oud IJsselmonde en de Beverwaard en op speciaal verzoek ook ergens anders.