Uitvaart regelen

Na het overlijden van een dierbare, bespreken wij met de nabestaanden wanneer wij op bezoek komen voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij al uw wensen en ideeën en geven wij advies over de mogelijkheden. Alles wat wij bespreken, leggen wij vast in een draaiboek. U kunt in dit draaiboek exact terug vinden wat er allemaal gaat gebeuren, met de tijden erbij. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij kunnen alles voor u regelen en uit handen nemen. Denkt u hierbij aan de laatste verzorging, de opbaring, aangifte bij de gemeente, al het drukwerk, advertenties, verzorgen van muziek, het rouwvervoer en natuurlijk de begeleiding van de uitvaart zowel voor als na de uitvaart. Maar ook alle praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Monuta Boon ondersteunt en begeleidt u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.
 

Waarom Monuta Boon?

  • Persoonlijk en dichtbij
  • Plaatselijk goed bekend
  • Met respect voor religie en tradities

Werkgebied

Daarlerveen, Daarle, Dedemsvaart, Balkbrug, Nieuwleusen, Punthorst, Dalfsen, Ommen, Vilsteren, Arrien, Witharen, Vinkenbuurt, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Lemelerveld