Uitvaart regelen Breda

076 - 522 27 47 24/7 bereikbaar

Vandaag de dag kan en mag veel en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Bespreek uw wensen daarom altijd met ons. Zo geven wij op basis van uw wensen vorm aan ieder onderdeel van het afscheid. Wilt u graag zelf de regie? Dan gaan wij samen met u de uitvaart regelen.

Wij nemen de zorg uit handen

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. In korte tijd moet u veel regelen voor de uitvaart. Monuta Breda neemt de zorg voor het regelen van een begrafenis of crematie uit handen, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Op zoek naar een passende locatie

Wanneer wij een uitvaart verzorgen, zoeken wij samen met u naar een passende locatie in Breda voor de afscheidsdienst. In onze uitvaartverzorging vinden wij het belangrijk om u te ontzorgen. Wanneer wij ons inzetten voor de uitvaartverzorging van uw uitvaart of die van uw dierbare in Breda, regelen wij alle praktische zaken aan de hand van uw wensen. 

Er is meer mogelijk dan u denkt

Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Monuta Breda verzorgt een uitvaart voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Neem contact met ons op via telefoonnummer 076 - 522 27 47. 

Crematie regelen

In de omgeving van Breda verzorgen we de crematie vaak in crematorium Zuylen. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Breda? Uitvaartverzorger Jo De Meyer van Monuta Breda helpt u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen en die aan uw overleden dierbare voldoet. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Breda.

 

Waarom Monuta Breda?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Breda, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Moerdijk, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe.