Uitvaartcentrum

076 - 522 27 47 24/7 bereikbaar

Monuta Breda is gevestigd in het Huis van Afscheid. Hier kan de opbaring plaatsvinden. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere locatie.

Uitvaartcentrum Breda

Monuta Breda maakt gebruik van het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda. Het uitvaartcentrum is modern ingericht maar straalt ook een huiselijke sfeer uit. Het uitvaartcentrum beschikt over drie aula’s: aula ’t Haagje is het kleinst en biedt plaats aan maximaal 25 personen. Aula De Baronie biedt plaats aan ongeveer 150 personen en aula Brabant is het grootst en heeft 300 zitplaatsen. Tijdens de afscheidsdienst is het mogelijk om foto’s of video’s te tonen.

Opbaren. Thuis of ergens anders?

In de dagen tot de uitvaart kan het heel fijn zijn om uw overleden dierbare te bezoeken.

Het is mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring. Op elk moment bent u dan dichtbij uw dierbare en kunt u afscheid nemen op de manier zoals u dit wilt. Wanneer u kiest voor een thuisopbaring, komen wij elke dag langs voor controle van het lichaam en de apparatuur.

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een opbaring in het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda.

Opbaring in het uitvaartcentrum

In het Huis van Afscheid aan de Tuinzigtlaan in Breda beschikken wij over één twee 24-uurskamer en een reguliere rouwkamer. De kamers zijn modern ingericht en stralen een warme, huiselijke sfeer uit. Om de kamer persoonlijk te maken kunt u bijvoorbeeld foto’s of persoonlijke spullen van uw overleden dierbare neerzetten. Tegenwoordig hebben veel uitvaartcentra een 24-uurs kamer. U ontvangt een eigen sleutel en kunt hiermee op elk moment van de dag uw overleden dierbare bezoeken.

Ander uitvaartcentrum of andere locatie

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een afscheidsdienst op een andere locatie, zoals in een restaurant, kerk of ander uitvaartcentrum. Monuta Breda kan van elk uitvaartcentrum gebruik maken. Bespreek uw wensen daarom altijd met ons. Tegenwoordig kan en mag er veel. Wij denken graag met u mee. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in het uitvaartcentrum of andere locatie? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 076 - 522 27 47 of per e-mail via breda@monuta.nl.

 

Waarom Monuta Breda?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Breda, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Moerdijk, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe.